Idei de cadouri pentru copii sub 100 lei de la Decathlon

Bine v-am regăsit, dragile mele cititoare! Mai este un pic până la ziua copilului și de aceea este recomandat să ne gândim deja ce am vrea să le facem cadou. Îmi amintesc cu drag de cum petreceam eu când eram mică. Pe atunci nu se luau multe cadouri, dar primeam fix ce aveam nevoie. Fie ni se lua o jucărie, fie ceva echipamente sportive, cum ar fi de exemplu, o coardă de sărit. Cel mai mult când eram mică mi-am dorit să primesc o bicicletă. Am avut una când aveam 5-6 ani, dar s-a stricat repede și după nu am mai primit alta. Încă mai trăiesc cu această dorință de a avea o bicicletă, dar cumva îmi este teamă că am uitat să merg pe ea.

Observ tot mai mulți părinți care se plâng că nu mai ies copiii afară, că nu se mai joacă unul cu altul, că stau doar pe laptop și îmi dau seama că există atât de multe metode de a schimba asta. De exemplu, de Ziua Copilului în loc să îi cumpărați ceva pentru casă luați-i un cadou sportiv. În felul acesta îl veți face să vrea să petreacă mai mult timp afară. Sunt foarte multe soluții pentru a îl face să petreacă timp afară. În plus există multe cadouri sub 100 lei pentru copii pe Decathlon, în continuare aș vrea să vă prezint 3 astfel de idei.

Minge de fotbal

În funcție de personalitatea copilului oferirea unui mingi de fotbal poate fi o alegere foarte bună. Chiar și fetele pot practica acest sport, cel mai important este să aibă un grup de prieteni cu care să se joace. Îmi aduc aminte că atunci când eram mici și noi jucam fotbal. Persoana cea mai importantă era cea care avea mingea. Ea era cea care stabilea când se încheia joaca. Tocmai de aceea sunt de părere că o modalitatea foarte bună de a convinge copilul să facă sport este cea de a îi achiziționa o minge. Prețurile sunt foarte accesibile așa că nu trebuie să vă faceți griji că ar fi prea scump.

Set Badminton


O altă idee foarte bună de cadou sub 100 lei este un set de rachete badminton. Acestea sunt foarte bune pentru ca cei mici să poată face mișcare. Cel mai important este să aibă o curte sau un parc unde să se poată juca liniștiți. Este foarte important ca locul să nu aibă clădiri înalte pe care să poată cădea fluturașii și apoi să nu mai poată fi recuperați. Vă recomand dacă alegeți acest produs să cumpărați și câțiva fluturași de rezervă pentru cazul în care primii se pierd. Badminton este unul din sporturile care vor putea ține copiii ocupați pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Ţintă Electronică Săgeţi

O altă idee de cadou este ținta cu săgeți. Aceasta este perfectă mai ales pentru zilele în care nu puteți merge în parc sau atunci când organizați o petrecere. Cei mici o vor adora și se vor întrece ca să vadă cine este cel mai bun. Partea cea mai frumoasă este că ea va calcula singură punctajul obținut deci nu trebuie să vă fie teamă de scandaluri.

Ce părere aveți despre aceste cadouri? Nu uitați că o parte din ele pot fi combinate și să rămâneți tot sub bugetul de 100 lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.