5 idei de cadouri pentru Ziua Copilului de la epantofi.ro

Bine ați revenit, dragile mele cititoare! Astăzi vreau să povestim despre cum ne pregătim despre ziua copilului și cum pe lângă clasicele jucării le putem oferi și cadouri utile și frumoase. Ziua copilului reprezintă un moment foarte important, este o ocazia de celebrare a celor mici. Tocmai de aceea se obișnuiește ca în această zi copilul să primească mici cadouri. Când eram mică primeam doar haine sau încălțăminte, dar o dată cu trecerea timpului au început să se ofere și jucării. Eu consider că este mai bine să oferim și lucruri utile, dar și jucării. În felul acesta copilul va fi mai fericit.

Tema articolului de astăzi are în prim-plan reducerile la încălțăminte pentru copii de pe Epantofi. Vorbim despre reduceri la încălțăminte de la brand-uri de renume. Partea cea mai frumoasă este că avem o gamă foarte diversificată de produse, din care să alegem, iar reducerile diferă în funcție de produsul selectat. Pentru că îmi dau seama cât de greu este uneori să găsim o pereche de încălțăminte, în continuare vreau să vă prezint câteva din modelele care mi-au plăcut mie.

1. Sneakers GUESS

Fie că aveți un băiat sau o fetiță, de 1 iunie, puteți să în cumpărați o pereche de sneakers de la Guess. Aceștia au talpa înaltă și sunt perfecți pentru copiii energici, care preferă să petreacă mai mult timp afară. Aceștia vin împreună cu o reducere de 33%, ceea ce înseamnă o economie destul de mare. Mie mi-au plăcut foarte mult culorile, care sunt vii și te îndeamnă la joacă.

2. Pantofi adidas

Dacă vă doriți o pereche de încălțăminte „mai serioasă” sau care să se potrivească la orice ținută a celui mic, atunci ar trebui să vă uitați după o pereche de încălțăminte neagră. De exemplu, puteți acorda o șansă pantofilor Adidas. Știm deja calitatea acestor produse, iar modelul este unui superb. Așa cum se poate observa și din fotografia de mai sus perechea are pe exterior acel material care permite piciorului să respire. În plus vorbim despre o pereche de pantofi care sunt potriviți și dacă micuțul este pasionat de fotbal.

3. Sneakers FILA

Revin în categoria pantofilor colorați și vii. De această dată cu o pereche de sneakers Fila care au ca și model personajele favorite ale copilului. Este o pereche care cu siguranță va fi apreciată de cei mici. Mie mi-a plăcut foarte mult combinația de culori, mai ales că nu pune un accent foarte mare pe galben. O astfel de pereche va transforma orice ținută și va atrage privirile tuturor.

4. Pantofi NIKE

Am ales să prezint și această pereche de pantofi Nike pentru că știu cât de important este pentru unii copiii să dețină aceleași articole vestimentare ca și persoanele pe care aceștia le simpatizează. Pantofii de la Nike fiind alegerea mai multor sportivi de renume atunci și cei mici pot fi atrași de către aceștia. Un alt motiv pentru care i-am ales este pentru că oferă atât varianta de negru, cât și variante colorate, numai bune pentru a fi apreciate de cei mici.

5. Sandale PRIMIGI

Nu puteam încheia articolul fără a menționa și o pereche de încălțăminte de vară pentru copii, tocmai de aceea am ales acest model pentru băieței, dacă intrați pe site veți găsi și modele pentru fetițe. Mi-au plăcut foarte mult pentru că sunt stil adidas, dar totuși oferind un confort mai mare. De asemenea, am apreciat foarte mult gama foarte diversificată de culori, care iese foarte rapid în evidență.

Voi ce cadouri le faceți copiilor de 1 iunie?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.