De ce imobile și clădiri de vânzare sunt mai rentabil de găsit prin agenție

Oricine este în căutarea prețului bun atunci când vinde sau cumpără un imobil. Dorește de asemenea să găsească rapid un client și să finalizeze tranzacția imobiliară cât de curând posibil. Este însă mai rentabil să facă asta pe cont propriu sau să aleagă colaborarea cu o agenție de imobiliare?

Imobile si cladiri de vanzare sunt mai ușor de găsit și de tranzacționat prin agenție de nișă. Cei de la Gaminvest spre exemplu sunt recomandați de profesionalism și de experiență în domeniu, având la activ tranzacții imobiliare memorabile. Să vedem și cu ce situații se pot confrunta cei care au tentative de a face totul pe cont propriu.

Mulți interesați, mulți vizitatori, nimic concret

Știi cum se spune, multă lume, puțini oameni. Când faci totul pe cont propriu o iei de la zero. Nu ai un potențial client. Însă când vei apela la ajutorul unei agenții de imobiliare, există șanse să găsești mai rapid un client. Să nu uităm că unele agenții au și această strategie de a oferi unor clienți servicii VIP – le prezintă în premieră unele locații, până când acestea ajung pe piața publică. În plus, cu un vast portofoliu de clienți, agențiile de profil îți optimizează timpul de căutare.

Prețurile anunțurilor

Poți avea ceva bun sau chiar foarte bun, însă dacă lumea nu aude despre asta, rămâi într-un con de umbră. Ai nevoie de o abordare profesională și de postarea unui anunț acolo unde sunt și șansele de a găsi publicul tău țintă.

Pentru promovarea unui anunț, din punct de vedere al unei persoane fizice, costurile ar putea să fie problematice. Nu doar promovarea contează, ci și reactualizarea anunțului tău. Cheltui și nici nu ai garanția că vei avea rezultate așa cum speri.

În schimb, o agenție de imobiliare, cum este și Gaminvest – cu pagina oficială Gaminvest.ro – te poate ajuta să promovezi imobilul tău cu maximă eficiență. Anunțurile sunt acolo unde trebuie, postate și promovate pe platforme de nișă poate unde nici nu ai avea acces sau de care nici nu știi dacă nu ești de specialitate. Plătești acel comision perceput, însă abia la final când totul se încheie cu succesul tranzacției imobiliare încheiate.

Notă de final

Este chiar incomparabil ce muncă depune un agent imobiliar și cum ai putea tu să te descurci pe cont propriu. Mai cu seamă când vorbim despre cei care activează în lumea de business și au nevoie de inside experience, agenția imobiliară ar trebui să fie calea. Pentru că avem specialiști din orice domeniu, în materie de imobiliare de mare ajutor este Gaminvest. Paleta de servicii prestate este una vastă și astfel, fie pentru persoane fizice, fie pentru cele juridice, acesta echipă poate deveni un aliat pentru obținerea succesului tranzacțiilor imobiliare dorite.

Din pagina oficială aflăm că Gaminvest pune la dispoziție servicii mai variate, de la cele de înființare firmă și până la cele de documentații sediu social, imobiliare, precum și cele de consultanță.

Contact:

str. Cuza Vodă, nr. 28, ap 16, CP 410021, Oradea

+4 0359 481 084

contact@gaminvest.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.