EXPERTOPTIC vă așteaptă în magazine cu prețuri accesibile pentru ochelari de vedere

Sănătatea în general și sănătatea ochilor în special sunt de neprețuit, deoarece un om sănătos are toate motivele să se bucure de viață și de tot ceea ce îl înconjoară. Ochii se numără însă printre organele mai sensibile pe care le avem și este mai mult decât necesar să ne îngrijim de ei, așa cum se cuvine.

Indiferent de vârstă, când ochii dau semne de oboseală – cum ar fi lăcrimare excesivă, vedere dublă sau în ceață – este bine să ne programăm pentru un control.

Acest control are rol dublu și anume acela de a depista din timp eventualele afecțiuni oculare, dar și prescrierea de ochelari de vedere, dacă situația o impune.

Ochelarii de vedere sunt o necesitate, nu un moft

În urma consultului efectuat, o oboseală de moment poate fi remediată prin odihnă sau ochelari de protecție pentru laptop, dacă s-au petrecut prea multe ore în fața acestuia.

Din păcate, chiar și tinerii sau adolescenții fac abuz de tehnologie in ultima perioada, dar cu rețeta potrivită pot găsi la EXPERTOPTIC ochelarii potriviți vârstei lor. Cu siguranță vor găsi aici modele în pas cu moda și cu personalitatea fiecăruia dintre ei.

În ceea ce privește seniorii și ei pot beneficia de preturi ochelari vedere accesibile, in ideea de a se putea bucura de o vedere clară. În plus, vor găsi aici ochelari cu rame variate, de la branduri de renume, ce includ și variante adaptate bugetului personal.

Rame de la branduri cunoscute, consultanță pentru alegerea lor

Ramele de ochelari comercializate la EXPERTOPTIC fac parte din lista acelor branduri mult râvnite: Police, Furla, Dolce&Gabbana, Guess sau Ray-Ban sunt doar câteva dintre acestea.

Pentru că ele trebuie să se potrivească celui care le va purta, specialiștii din cele 6 locații EXPERTOPTIC sunt gata să vă ofere sprijinul și experiența în alegerea ramelor potrivite. Aceasta trebuie să fie în raport armonios cu forma feței și să se potrivească stilului de viață al celui care le achiziționează.

Culoarea constituie și ea un element care nu poate fi neglijat. De cele mai multe ori sunt preferați cei de culoare închisă, deoarece se pot asorta foarte ușor cu orice ținută. Persoanele cu un stil activ de viață și cei care adoră să fie în centrul atenției prin ceva anume, pot alege și rame de alte culori, cum ar fi verde, roșu sau de ce nu, animal print.

Rame de ochelari speciale și lentile de toate tipurile

Pentru cei care sunt persoane mai active și practică sporturi precum înot, tenis, ciclism, alergare sau ski, la EXPERTOPTIC se găsesc și rame de ochelari speciale pentru aceste activități sportive.

În ceea ce privește lentilele pentru ochelari, acestea se găsesc într-o gamă diversă așa cum ar fi lentilele fotocromatice, subțiate, bifocale, pentru discromatopsie, progresive, de soare cu dioptrii, speciale pentru conducătorii auto (drive, road), personalizate sau chiar individualizate.

Persoanele care din diverse motive nu poartă ochelarii de vedere, se pot orienta spre lentilele de contact cu dioptrii, insa doar cu recomandarea specialistului.

EXPERTOPTIC oferă consultații gratuite. Vă puteți programa online, completând formularul din pagina Consultații.

Nu neglijați sănătatea ochilor! Mai multe detalii despre produse găsiți și în pagina oficială.

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.