5 idei de redecorare a balconului sau grădinii

Bine ați revenit dragile mele! Articolul de astăzi, așa cum probabil v-ați dat seama încă din titlu este despre cum ne putem redecora grădina sau balconul. Partea cea mai frumoasă este că nu trebuie să cumpărăm totul o dată, putem luna asta să luăm ceva, iar peste încă 2 luni altceva. Un alt lucru foarte important de spus este că toate ideile pe care le voi menționa în continuare fac parte din categoria de balcon și terasă de pe Favi.ro. Asta înseamnă că poți face o listă cu toate produsele pe care le vrei și apoi să le achiziționezi pe rând.

Una din cele mai proaste decizii pe care le-am luat a fost să decorez balconul dintr-o singură rundă de cumpărături. Nu doar că am utilizat o sumă foarte mare de bani dintr-o dată, dar am ajuns și să mă plictisesc rapid de aspectul balconului. Tocmai de aceea acum vreau să redecorez balconul și să cumpăr produsele pe rând pentru a putea lua un produs nou atunci când am impresia că m-am obișnuit cu aspectul lui. Dar haideți să vedem 5 idei despre cum putem redecora balconul.

Achiziționarea unui mobilier pentru balcon sau terasă

În primul rând consider că fiecare balcon sau fiecare grădină trebuie să ne ofere acces la un mic colț de rai. Mai exact consider că trebuie să avem o masă pe care să ne putem pune paharele reci de limonadă, pe care să putem lua o mică gustare sau pe care să o folosim pentru a lăsa mici obiecte. Uitându-mă pe Favi.ro am găsit o idee și mai genială: o măsuță care este și ladă frigorifică. În felul acesta în zilele călduroase de vară ne putem bucura rapid de cele mai reci și gustoase băuturi.

Dacă ne luăm masă trebuie obligatoriu să achiziționăm și ceva pe care să stăm jos. Până nu de mult eram adepta scaunelor, dar la o petrecere de anul acesta am descoperit cât de fain este să petreceri timp de calitate într-un balansoar. Este o metodă foarte bună de a petrece timpul și de a te relaxa. Tocmai de aceea pe lista mei de idei am adăugat și balansoare.

Achiziționarea unor decorații pentru păsări (căsuțe și alimentatoare)

Sunt o mare iubitoare de animale și de aceea consider că de la case nu ar trebui să lipsească alimentatoarele pentru păsări. Este foarte ieftin să le alimentezi periodic și în plus nu ocupă mult spațiu. Eu, personal aș cumpăra și căsuțe pentru păsări deoarece îmi place foarte mult să mă bucur de cântecul lor divin. În plus trebuie să recunoaștem că arată genial și ar completa perfect atât balconul cât și grădina. La balcon problema este, în opinia mea, că nu ai așa mult spațiu și că poate vecinii tăi nu sunt de acord să fie păsări în zonă.

Umbrelă de soare

O altă idee foarte bună de renovare este reprezentată de achiziționarea unei umbrele de soare care să ne permită să ne relaxăm pe balcon sau în grădină chiar și atunci când soarele este sus pe cer. Aceasta merge foarte perfect cu masa și balansoarul prezentat la început, ne oferă posibilitatea de a ne relaxa și mai mult. Partea foarte bună este că pe Favi.ro sunt disponibile mai multe modele și culori tocmai de aceea vom avea cu siguranță de unde alege. Eu am ales un model mai simplu pentru că mi-aș dori să colorez balconul/grădina prin decorațiuni și nu prin mobilier. Am ales acest lucru pentru că umbrela va rezista ani buni și ar trebui să se poată asorta mai ușor la schimbările de decor.

Apărători pentru terasă

O idee foarte bună, de data aceasta mai potrivită pentru terase este achiziționarea de apărători, acestea oferă în primul rând protecție mai ales dacă aveți copii mici și mai apoi oferă intimitate. Cel mai mult îmi place că aceste apărători sunt disponibile în mai multe modele și culori ceea ce înseamnă că pot fi cu ușurință asociate cu design-ul deja stabilit. Consider că acestea pot fi folosite și în cazul grădinilor pentru a crea un spațiu de recreere, dar și pentru a împiedica pătrunderea razelor solare (oferind umbră).

Suporturi decorative pentru flori

Pe lângă animale iubesc foarte mult florile. Tocmai de aceea nu mi-aș vedea balconul sau grădina decorate fără flori. Partea cea mai frumoasă este că acum există foarte multe modalități de a crea design-uri interesante cu ghivecele de flori. De exemplu, modelul de mai sus nu este doar un suport pentru flori ci și o sursă de lumină pentru balcon sau grădină. În funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție puteți cumpăra suport creat doar pentru un ghiveci sau un suport care permite adăugarea mai multor ghivece.

Voi cum vă decorați balconul sau grădina? Ce piese folosiți pentru asta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.