Cum ne pregătim pentru întoarcerea la școală?

Bine ați revenit, dragile mele cititoare! Mai este foarte puțin până la începerea școlii și deja am început să mă simt nostalgică. Îmi este dor de zilele în care abia așteptam să înceapă școala, să pot să folosesc noile rechizite și să îmbrac noile ținute. An de an aveam regula de a merge cu părinții la cumpărături pentru școală. Mereu cumpăram atât rechizite cât și echipamente sportive pentru a putea începe anul în forță. Tocmai de aceea în luna septembrie mereu admir ce rechizite au mai apărut, ce echipamente sportive pot cumpăra părinții pentru copii.

Astăzi a fost rândul celor de la Decathlon să îmi reamintească de pregătirile pentru începerea școlii. Pentru cei care nu știu Decathlon ne oferă echipamente sportive și accesorii pentru foarte multe sporturi. De asemenea, aceștia știu cât de important este sportul pentru cei mici așa că oferă echipamente și pentru aceștia. La ei găsim tot ce au nevoie copiii noștri pentru a putea face sport în siguranță.

Acum aș vrea să vă prezint câteva idei de produse pe care le puteți cumpăra pentru copilul vostru, am încercat să le aleg în funcție de sportul pe care cel mic l-ar putea face la școală. Dacă am ratat vreun sport vă rog să mă scuzați, a trecut ceva timp de când nu am mai fost elevă.

Alergare

Dacă orele de sport se axează mai mult pe alergat, pe făcut ture de teren, atunci obligatoriu trebuie să îi cumpărați un ceas cu cronometru. În felul acesta copilul va putea ține evidența turelor, își va putea stabili noi recorduri, iar alergatul poate deveni o pasiune. Atunci când eram eu în școală fetele în general dădeau ture de teren și de multe ori ne întrebam: „oare cât de repede am alergat azi”, din păcate nu am putut afla. Un astfel de ceas este destul de ieftin, deci eu zic că este o investiție care merită.

Fotbal/Baschet

În funcție se sportul practicat de copilul vostru cu siguranță va trebui să îi cumpărați încălțăminte special creată. De exemplu, dacă va juca fotbal în orele de educație fizică, atunci perechea de mai sus va fi o alegere foarte potrivită. Alegerea încălțămintei este un aspect foarte important pentru că o pereche de pantofi sport de slabă calitate nu va rezista la lovirea repetată a mingei cu piciorul, în schimb o pereche precum cea de mai sus vă va asigura un an școlar fără griji.

Gimnastică

Dacă copilul vostru are acces la o sală de gimnastică atunci cu siguranță trebuie să îi cumpărați un trening care să permită transpirarea. În felul acesta se vor evita situațiile neplăcute în care treningul este foarte ud la finalul orei de sport. Nu știu cum mai este acum, dar când făceam noi sport nu existau dușuri. Asta înseamna că tot ce puteam face era să avem la noi un rând de haine de schimb. Acest trening va ajuta pielea să respire mai bine, deci ne va oferi un beneficiu în plus.

Voi cum vă pregătiți pentru începerea noului an școlar? Spre ce echipamente sportive vă îndreptați atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.