De ce să apelezi la un service gsm?

Bine ați revenit dragile mele cititoare! Astăzi vreau să vorbim despre motivele pentru care este atât de important să apelăm la un service gsm în loc de a încerca să reparăm noi. Vă rog să țineți cont că toate informațiile au fost adunate după ce le-am încercat chiar eu sau prietenii mei. Este foarte important ca mereu să puneți pe foaie punctele bune și proaste ale unei decizii. În felul acesta o puteți lua mai ușor.

1. Pentru că ei au acces la piese originale

Pentru mine este foarte important ca service-ul gsm la care apelez să îmi poată oferi acces la piese originale. Chiar dacă și piesele compatibile sunt o alegere, eu mereu am considerat că mai bine merg pe o piesă făcută special pentru telefonul meu, decât pe una care e aproape la fel ca ea. Desigur, aici ține de decizia personală și de aceea aș recomanda să vă orientați spre service-uri care vă oferă acces atât la piese originale, cât și la piese compatibile cu telefonul vostru. În felul acesta veți putea face o diferență și la nivel de preț.

2. Pentru că ei îți pot oferi un preț competitiv

Atunci când alegem să ne reparăm noi telefonul costurile pot fi mult mai mari decât dacă am apela la un service. Acest lucru se întâmplă din mai multe motive, dar cel principal este că noi nu avem acces la prețuri preferențiale de la furnizori. În plus există posibilitatea ca noi să stricăm ceva și mai apoi tot la service să ajungem.

Dacă vreți să vă formați o părere despre costurile pe care le implică anumite servicii puteți intra pe MobileFix.ro și să vedeți o parte din prețurile lor. Trebuie însă să țineți cont că acestea depind și de problema telefonului pentru că dacă voi îl trimiteți pentru o înlocuire de dispaly, dar el are și probleme tehnice atunci rezolvarea va fi mai costisitoare.

3. Pentru că ei sunt mai rapizi

Știu că uneori tutorialele de pe Youtube pot părea „floare la ureche”, dar crede-mă că tot un specialist îți rezolvă mai repede problema. Partea cea mai bună la MobileFix.ro este că dacă au piesele și nu este ceva complicat îți pot repara telefonul în câteva ore. Asta înseamnă că poți avea în aceeași zi telefonul reparat și gata de utilizat. În plus poți fi sigur de un lucru: telefonul a fost pe mâna unor specialiști.

4. Pentru că ei reprezintă soluția cea mai sigură

Chiar dacă înveți să îl repari asta nu înseamnă că vei scăpa de toate problemele. Oricând poate apărea o complicație (poate niște șuruburi pe care ai uitat să le pui) sau e posibil ca schema de pe youtube să fie una fake care să își strice dispozitivul. Apelarea la un service gsm te scapă de toate aceste probleme pentru că acolo personalul are experiență în reparații și se asigură că vei primi înapoi un telefon funcțional.

5. Pentru că ei știu să depisteze toate problemele telefonului tău

De multe ori cauza pentru care ne lăsăm telefoanele în service nu este aceeași cu cea pe care o credem noi. Pentru ca un telefon să nu se mai încarce există cel puțin două variante: am stricat mufa, a murit bateria. Degeaba căutăm noi soluții pe google dacă noi nu știm cauza reală pentru care telefonul nu mai funcționează.

Atunci când apelăm la un service personalul știe deja la ce teste să supună telefonul pentru a afla cauza problemei. De asemenea, ei pot depista dacă pe lângă problema deja menționată mai există și alte probleme. Mai apoi aceștia împreună cu voi decid dacă vor repara doar problema depistată inițial sau și problema descoperită pe parcurs.

Sper că acest articol va fost de ajutor și că pe parcurs vă veți gândi de două ori înainte de a încerca să reparați voi telefonul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.