Ce parfumuri arăbești pentru bărbați vă recomand?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! Articolul de astăzi se adresează acelora dintre voi care sunteți în căutarea unui cadou pentru el. Pentru că nu contează cine este el, azi vin cu o idee de cadou care merge la aproape oricine: achiziționarea unui parfum. Bine nu orice fel de parfum, ci unul din gama de parfumuri arăbești pentru bărbați. Aceste parfumuri sunt recunoscute pentru persistența lor, dar și pentru numeroasele variante de parfumuri.

Sunt de părere că parfumurile arăbești sunt cea mai bună idee mai ales dacă nu știți ce parfum preferă bărbatul vostru. Acum tot ce aveți de făcut este să vă dați seama ce combinație este mai potrivită pentru el. În plus acum există posibilitatea de a alege roll on-uri care sunt foarte ușor de transportat în geantă. Pentru că știu cât de greu vi se poate părea să alegeți un parfum vreau ca în continuare să vă arăt două uleiuri parfumumate pe care sigur le veți adora.

Al Haramain – Aysha

Primul parfum pentru care vreau să vi-l prezint este Al Haramain Aysha, un parfum unisex foarte dulce. Sincer am luat acest parfum pentru mine deoarece l-am mai avut și în anii trecuți și a fost foarte rezistent. Un alt lucru care mi-a plăcut foarte mult la el este tocmai că are capăt roll on, ceea ce înseamnă că nu se va consuma foarte mult din el. Ultima oară am ținut din el câteva luni bune ceea ce pentru mine este foarte perfect.

Un alt lucru pe care l-am apreciat foarte mult la acest ulei parfumat este că la început are o notă dulce, după care ies la iveală notele florale. Ca și rezistență acest parfum rezistă chiar 4 ore, dar depinde foarte mult și de cantitatea de ulei folosită. Totuși dacă acest ulei vi se pare prea puternic atunci aveți posibilitatea de a alege din restul variantelor disponibile.

Al Haramain – Oudi

În cazul în care bărbatul pentru care vreți să îi cumpărați parfumul nu este fanul parfumurilor dulci, ci preferă mai mult un parfum fructat atunci ar trebui să apelați la Al Haramain – Oudi. Acest parfum m-a cucerit foarte mult chiar dacă în general nu sunt fana parfumurilor acrișoare. Ca și rezistență și acest parfum rezistă câteva ore bune, fiind foarte economic.

Spre deosebire de primul parfum acesta este disponibil într-o sticluță transparentă pe care este gravat numele parfumului. Mi-a plăcut foarte mult că are o culoare fantastică ce iese imediat în evidență. Așa cum am menționat de la început acest parfum este unul puternic de fructe și pe parcurs ies în evidență notele de iasomie și miere.

Sper că v-am fost de ajutor cu acest articol și că veți găsi pe site-ul celor de la Notino cel mai bun cadou pentru cei dragi. Nu uitați să vă uitați pe site pentru a putea analiza toate variantele pe care le aveți la dispoziție.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.