Cumpără motor barcă de la eBoat, avantajos și durabil

Pentru pasionații de mers în larg, de pescuit și de plimbat în largul apelor barca cu motor este o achiziție dorită. Aceasta însă va fi achiziționată, de cele mai multe ori, fără motorul necesar. Așadar, despre acesta te vei interesa pe urmă. Este însă la fel de important ca ambarcațiunea în sine. Descoperă motoare de barcă de la eBoat.

eBoat este furnizor de nișă care îți pune la dispoziție atât bărci, cât și motor pentru acesta. Pentru a fi mai practic pentru tine, poți cere o ofertă pentru ambele, în sensul în care să cunperi barcă deja dotată și numai bună să pleci în larg oricând îți dorești.

Motorizarea bărcii și ce trebuie să știi despre asta

Un motor barca nu îl vei alege la întâmplare. Acesta joacă rolul crucial în funcționalitatea bărcii. Altfel, o ai doar de decor. Motorul îl vei alege mai întâi de toate în funcție de mărimea bărcii și de greutatea pe care o are ambarcațiunea. Ține cont și de modul în care o vei folosi pentru că pescuitul constant sau faptul că vei lua echipă de oameni cu ține înseamnă deci că greutatea per total a bărcii va fi una mai mare, deci motorul va trebui să facă față în acest sens.

În portofoliul celor de la eBoat găsim la un click distanță motoare pentru bărci cizma lungă sau scurtă ori chiar extralungă, cele mai mici sunt de 15 CP. Cele mai mari au capacitate de 115 CP.

Sunt de marcă Honda și sunt astfel recomandate prin prisma brandului mai ales, unul cunoscut, care prezintă încredere.

Recomandări

Atunci când mergi la o sesiune de pescuit, ultimul lucru la care ai dori să te gândești este zgomotul motorului, greu de tolerat când tu de fapt cauți relaxare. Așadar contează și cât de silențios poate un motor să funcționeze. Alege pe cele din noua generație, pentru că sunt mai silențioase. În plus, au un consum mic și astfel îți asigură că ieșirile tale în larg vor fi o experiență plăcută și timp de calitate, nu vei fi deranjat de probleme legate de motor.

Se spune despre motoarele Honda, tocmai cele disponibile la eBoat, că sunt printre cele mai bine cotate pe piața de profil. Este și brand cu experiență în producția de motoare fiabile. În plus, politică companiei este una încurajatoare. Motoarele sunt sigure și țin cont și de mediul înconjurător. Întrunesc calitățile pe care orice cumpărător le caută, deci: sunt silențioase, de încredere, poluează mai puțin grație tehnologiilor moderne utilizate în producerea lor.

Cireașa de pe tort vine la capitolul consum, astfel de motoare sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai rentabile privind consumul. Producătorul este încurajat de calitatea motoarelor produse, să ofere garanții extinse chiar.

Ca o regulă de bază în alegerea motorului este să combinați tipul de barcă cu oglindă ce are n cm cu un motor de cizma care să aibă tot atâția cm. Adică, lungime pe lungime, altfel placa anticavitație a motorului va intra până la 3 cm sub nivelul etamboului sau al chilei. Ce rezultă este un randament scăzut al bărcii.

Contact:

0770666999

vanzari@hydrohabit.com

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.