Tehnovest – locul în care găsești cuplaj cu articulatie sferica și multe altele

Iți dorești ca afacerea ta să devină din ce în ce mai prosperă? Alege furnizori profesioniști care să te ajute să evoluezi, prin prisma produselor pe care le folosești. Dacă ești în căutare de produse hidraulice, pneumatice, consumabile industriale, accesorii de tot felul și multe alte produse din această gamă, alege cu încredere să colaborezi cu Tehnovest.

Produse de calitate 

De ce să alegi produsele de la Tehnovest? Unul dintre principalele motive este reprezentat de faptul că toate produsele sunt 100% originale, confecționate din materiale de înaltă calitate. 

Succesul clientului este câștigul companiei Tehnovest. Acesta este principiul după care se ghidează acest furnizor. În consecință, calitatea produselor și a serviciilor oferite de acesta este un detaliu de care se va ține cont atunci când îți vor fi livrate produsele dorite. 

Tot aici ai în permanență consultanța unor specialiști în domeniu, care să te îndrume spre a face alegerea potrivită pentru tine și afacerea ta. Tu ești profesionistul, însă dacă se întâmplă să ai nedumeriri legate de un anumit produs, dacă vrei să schimbi o parte din comanda ta, dacă vrei să faci retur sau te interesează un produs care nu se află momentan pe stoc, ai la dispoziție opțiunea de a discuta cu un membru al echipei care să te ajute.

Calitatea serviciilor prestate și a  produselor comercializate se traduce prin numărul mare recenziilor pozitive oferite de clienții mulțumiți de colaborare lor cu furnizorul și de produsele achiziționate. 

Gamă variată de produse industriale 

Tehnovest îți pune la dispoziție consumabile industriale, cilindri, conectori și adaptoare furtun, distribuitoare, electrovalve, sisteme de măsurare a presiunii și temperaturii, robineți, rulmenți, scule de mână, diverse accesorii și multe alte produse din această gamă. 

Din catalogul de produse enumerăm cuplaj cu articulatie sferica, a cărui caracteristici pot fi vizualizate cu ușurință din tabelul cu dimensiuni, pentru a alege circumferința dorită. Poți selecta caracteristicile dorite foarte simplu, direct de pe pagina produsului și poți afla prețul acestuia în funcție de măsurători. Alături de acest produs ai accesorii pentru toată gama de cilindrii pneumatici și nu numai. 

O livrare eficientă

Cu Tehnovest ai siguranța că produsul comandat ajunge la tine în timp util. Acest furnizor caută constant să își îmbunătățească calitatea serviciilor și livrează unele produse direct de la furnizor către casa ta, pentru ca tu să le poți folosi cât mai repede. Atunci când comanda ajunge la tine ai avantajul de a verifica produsele, iar dacă nu ești mulțumit de acestea, le poți refuza, cu returnarea sumei aferente. 

Livrare prin flota proprie Tehnovest? Da, se poate! Dacă ești persoană juridică și comanzi de la ei, ai livrare direct din flota Tehnovest oriunde în țară, iar dacă ești persoană fizică și achiți cu cardul, poți primi comanda prin același mod în județele Caraș-severin, Arad și Timiș. 

Succesul stă în calitatea produselor pe care le folosești. Atunci când alegi servicii pentru firma ta, nu ezita să colaborezi cu profesioniștii. Accesează site-ul www.tehnovest.ro pentru a vedea ofertele furnizorului și a primi consultanță din specialitate din partea echipei Tehnovest.

Contact: office@tehnovest.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.