AutoDelRulate, dealerul tău de încredere în vânzări auto Suceava și București

Mașina este o investiție importantă pentru orice familie. Nu mai este de foarte mult timp un moft, ci o necesitate. Ne deplasăm zi de zi în diferite locuri, fie la cumpărături, la job sau în vizită la prieteni și nu întotdeauna mijloacele de transport în comun corespund cu programul nostrul. Suntem oarecum condiționați de acest lucru, mai ales dacă locuim într-o zonă rurală sau mai izolată. Indiferent de motiv mașina este indispensabilă pentru oricare dintre noi. 

Da, vorbim despre niște costuri în plus care de cele mai multe ori nu sunt chiar atât de mici, însă avantajele vin la pachet. Însă nimeni nu spune că trebuie să ne orientăm doar către mașini nou nouțe din fabrică. Există alternativa celor rulate, care au prețuri mult mai accesibile și vin de asemenea cu la fel de multe beneficii. Aici trebuie să ne orientăm în special către dealeri specializați în domeniu. Ideea de a cumpăra o mașină la ghici din străinătate, de la un dealer pe care nu îl cunoaștem și singura opțiune pe care o  avem este să mergem pe încredere, nu este o idee atât de bună. În plus, dacă este să vorbim despre costurile de transport dintr-o țară în alta, numere, acte și așa mai departe, acestea sunt destul de mari și nu este deloc convenabil.

Avem în schimb chiar în țara noastră un dealer care este tot mai preferat de către cei care optează pentru mașini second hand. AutoDel Rulate se ocupă cu vanzari auto Suceava și vine cu o flotă destul de mare, de unde cei interesați pot alege în funcție de preferințe și buget. 

De ce să alegi AutoDel Rulate dacă te gândești la o mașină second hand 

A cumpăra o mașină rulată înseamnă a economisi o sumă importantă de bani. Dincolo de acest beneficiu, AutoDel vine și cu alte servicii importante pentru clienți. Faptul că dețin propriul service de reparații și detailing este un mare plus. Asta înseamnă că orice mașină înainte de a fi pusă la vânzare este riguros verificată, până la cele mai mici detalii. Unele mașini arată ca noi, însă prețurile sunt evident unele mult mai accesibile. 

AutoDelRulate deține 2 locații fizice, unul în Suceava, iar altul în București, însă pentru cei care își doresc o mașină de aici, o pot comanda și online sau discutând telefonic cu echipa de aici. 

Un alt mare avantaj pe care dealerul îl oferă este cel de testdrive. Cei interesați se pot deplasa direct la showroom și pot testa mașina. Astfel că le vor fi mult mai ușor să aleagă din flota pusă la dispoziție.

Vorbim totodată și despre un alt serviciu, apreciat de tot mai mulți clienți. Serviciul buy-back în care clientul vine la AutoDel Rulate cu mașina veche și pleacă cu alta nouă. Desigur, mașina veche va avea parte de o verificare riguroasă pentru ca cei de aici să poată estima un preț. În același context, poți plăti cu vechea ta mașină în loc de avans. 

Toate aceste detalii și multe altele pot fi găsite în pagina oficială. 

Date de contact:

0374 006 007

0759 888 788

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.