Espressor automat și accesorii destinate preparării cafelelor disponibile la Edream

Cafeaua este un lucru nelipsit din bucătăriile oamenilor. Unii chiar testează multe tipuri de cafele până să se decidă asupra unui sortiment. Este acel artificiu al dimineții care pune în mișcare pe toată lumea consumatoare. Acest lichid magic s-a dezvoltat treptat și a fost introdus în foarte multe combinații, unele mai dulci sau mai amare. 

Cafenelele se întrec în a crea arome fel de fel, cu frișcă și cu siropuri îndulcite. S-au conceput aparate speciale pentru acea categorie de oameni care doresc să-ți prepare singuri cafeaua, pentru a nu mai cheltui zilnic sume de bani. Este cazul furnizorului Edream care pune la dispoziție pentru doritori espressor automat, în diverse modele. 

Cafegii recunosc o cafea bună chiar de la prima sorbitură

Pentru unele dintre cele mai pretențioase gusturi în materie de cafea, crearea acestor echipamente ce pot fi utilizate acasă a însemnat o investiție bună. Atât pentru cei care le-au pus la dispoziție, cât și pentru consumatori, espressoarele automate, cât și cele manuale au reprezentat o noutate pe piață atunci când s-au lansat. Să poți prepara o cafea așa cum îți place, în propria bucătăria… această metodă a fost preferată de mulți. 

Concepute pe principiul smart, cu funcții moderne, ce permit folosirea simultan a mai multor mecanisme, aceste espressoare prepară o cafea ce îi păstrează aroma și gustul. Nu îl diluează cu alte lichide din componența mașinăriei și o prepară rapid. 

Acestea se pot folosi și în cadrul unei pub pentru prepararea cafelelor și pentru celelalte băuturi cu multă spumă. Tot mai populare aceste băuturi cu scorțișoară sau cu arome specifice sezonului de iarnă, oamenii optează pentru ele ca să se încălzească, dar și să savureze o cafea făcută așa cum își doresc. 

Edream, un furnizor cu o gamă variată

Cafelele nu se pot servi fără ceva dulce pentru ca gustul să fie și mai plăcut. De aceea, în stocul de produse diverse de la Edream se găsesc diferite tipuri de ciocolată, pentru a fi servite la cafea. Atât ceaiuri organice, cât și soiuri de cafea care mai de care mai aromate pot fi comandate de pe site-ul oficial Edream. Acestea sunt aromate și vin în diferite arome, pentru ca toată lumea să își găsească preferatul. 

Având o experiență acumulată de-a lungul timpului, Edream este ales de către preparatorii de cafea, întocmai pentru espressoarele automate se pliază pe nevoile lor zilnice și rezistă în timp. Desigur, cu o întreținere adecvată și o curățenie periodică a tuturor mecanismelor. 

Pe site, edream.ro, se pot comanda toate acestea și accesorii utile pentru prepararea băuturilor fierbinți. Gama profesională de aparate se găsește în diferite forme și modele pe placul publicului. Prețurile pot varia de la model la model, în funcție de dimensiunea aparatului și de opțiunile pe care le au acestea. Poți alege să comanzi online sau să te programezi pentru o vizită în showroom pentru a veni să vezi fizic aparatele de cafea. 

Produsele Edream sunt profesionale și cu siguranță se vor găsi aparate pentru toate gusturile.  

Contact:

0766.42.42.41

comenzi@edream.ro / info@edream.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.