Tinichigerie auto și servicii realizate de profesioniști doar la AutoDel 

Fiind utilizată zilnic și uneori pe cele mai neprielnice drumuri, mașina ne însoțește permanent și este indispensabilă din viața noastră. Ne facilitează un drum rapid și sigur când plecăm, dar și când venim de la serviciu. Producătorii continuă să fabrice modele pe placul tuturor pasionaților, aceștia din urmă investind sume mari de bani pentru a le utila cu tot ce cred ei de cuviință. Din când în când trebuie să trecem pe la un service specializat pentru un control de rutină și pentru a vedea dacă aceasta funcționează la capacitatea maximă. 

Pentru servicii de specialitate, la AutoDel se poate apela cu încredere, indiferent de serviciul solicitat. Tinichigerie auto și vopsitorie – de aceste servicii pot beneficia cei care au nevoie de opțiuni nenumărate pentru ca mașina să fie mereu într-o stare optimă. 

Ateliere specializate pentru mii de autoturisme 

Personalul de aici dispune de echipamente care asigură reparații la nivel tehnic sau la nivel estetic. O mașină îngrijită este întotdeauna admirată, iar șoferul se poate spune că se cunoaște după mașină. Serviciile de tinichigerie se referă la îndreptarea elementelor de caroserie și repararea pieselor de rezistență.  

Printre acestea fac parte procedeele de sudură în puncte, sudură cu gaz inert, îndreptarea panourilor de caroserie și așa mai departe. Pentru cineva care nu deține o mașină, toate aceste puncte nu înseamnă mare lucru, dar pentru cei cunoscători reprezintă un minus de fiecare dată.

AutoDel dispune de profesioniști cu mâini pricepute pentru care repararea acestor detalii ce țin de tinichigerie auto nu reprezintă o dificultate. Ba din contră, vor căuta de fiecare dată ca rezultatul dorit să fie pe măsura așteptărilor clienților. 

Această echipă se poate ocupa și de detalii ce țin de vopsitul și întreținerea estetică a mașinii. Polish-ul profesional, realizat cu echipament special și materiale premium, cât și reproducerea perfectă a nuanțelor inițiale ale mașinii, acestea sunt câteva dintre opțiunile disponibile la AutoDel

Pentru o mașină nouă, tot AutoDel se poate ocupa 

În cazul în care gândurile fug spre un autoturism nou-nouț și se ia în calcul această posibilitate, la AutoDel stocul este plin de mașini noi sau rulate, pentru orice buzunar. Posibilitatea de a cumpăra o mașină în rate egale, cu ajutorul băncilor partenere se poate concretiza de îndată, având actele necesare. Mai multe detalii se pot găsi în pagina oficială, autodel.ro sau într-unul din showroom-urile fizice aflate în Suceava sau în București.

Sunt multe motive care îi împiedică pe cei mai mulți să opteze pentru o mașină nouă, printre care costurile financiare mari. Dar în condițiile unor rate avantajoase, nu se pune problema economisirii unor sume de bani. Mașinile ar trebui să fie bunuri de care toată lumea ar trebuie să beneficieze, de aceea au apărut fel și fel de programe care permit acest lucru, Buy Back sau Rabla. 

Fiind un furnizor cu experiență și ocupându-se de mulțumirea mai multor clienți în tot acest timp, AutoDel s-a făcut remarcat pentru profesionalismul și seriozitatea întregii echipe. Apelare la serviciile acestora nu dezamăgește niciodată. 

Contact:

Suceava: 0374006006                                

București: 0759 888 788    

contact@autodel.ro                           

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.