Rutină de îngrijire a dinților pentru copii

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să vă povestesc despre câteva produse de pe Notino pe care le-am cumpărat pentru nepoțelul meu. Igiena orală reprezintă un lucru foarte important pentru un copilaș. Tocmai de aceea încă de când s-a născut nepoțelul meu am început să mă documentez despre toți pașii care trebuie urmați pentru o igienă dentară perfectă.

La început poate părea o perioadă lungă până la necesitatea unei igiene dentare realizată corect. Cu toate acestea primul dințișor apare destul de rapid și de aici începe tot procesul de spălare a dinților. Trebuie să îi obișnuim încă de mici cu spălatul dinților pentru a nu primi mai târziu plânsete. Noi am început să îl obișnuim pe cel mic cu spălatul pe față, mâini și dinți încă din primul an de viață. Acum, când merge la grădiniță lucrurile sunt și mai simple.

Listerine și Oral-B aliații micuțului tău

Pentru cel mic am început cu câteva produse special create pentru bebeluși. Mai apoi am trecut la mărcile pe care și noi le folosim zi de zi. În primul rând am ales pasta de dinți Junior de la Oral B. Aceasta este special creată pentru a răspunde nevoilor copiilor cu vârsta de peste 6 ani. Nouă ni se pare cea mai potrivită pentru nepoțelul nostru pentru că are un gust plăcut care îi place.

Atunci când vorbim de cei mici nu contează foarte mult dacă este de la Listerine sau Oral B, important este ca lui să îi placă gustul și senzația pe care spălatul pe dinți o lasă în gură. În felul acesta nu va fi supărat atunci când îi vom aminti dimineața de spălatul dinților. Tocmai de aceea primele luni ar trebui să fie despre testat și încercat. Mai apoi după ce se va obișnui cu un produs lucrurile vor fi mai ușoare.

Pe lângă pasta de dinți mai sus menționată noi am ales și o apă de gură de la Listerine. Am învățat, destul de târziu, cât de mult ajută o apă de gură împotriva bacteriilor. Tocmai de aceea am considerat că este foarte important ca nepoțelul meu să se obșnuiască rapid și cu ea. Am ales de la Listerine pentru că este una din apele de gură cu care noi ne împăcăm foarte bine. Aceasta este disponibilă în mai multe variante și cred că versiunea care va câștiga în cazul nostru e cea cu căpșuni.

Voi ce produse de igienă dentală folosiți pentru copii?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.