A inceput notino black friday 2022!

Bine ați revenit, dragile mele cititoare! Articolul de astăzi are menirea de a ne aminti de Black Friday. Aceasta este perioada din an în care cheltuim cei mai mulți bani. Ca orice femeie și eu am început să consum salariul pe produse. Sincer nu pot ceda tentației de a economisi niște bani. De acele produse oricum voi avea nevoie în curând.

Eu nu cumpăr produse doar pentru mine ci am început să cumpăr produse și pentru cei dragi. Mai exact an de an profit de Black Friday pentru a începe cumpărăturile de Crăciun. Așa cum știți luna cadourilor este luna în care consumăm cei mai mulți bani. Eu nu vreau să o las doar așa ci vreau să mă asigur că am cumpărat cele mai bune produse la cele mai mici prețuri.

De aceea încă de ieri, când am văzut că a început Notino Black Friday 2022 am început și eu să îmi organizez lista de cumpărături. Anul acesta m-am gândit să ofer surorii și mamei mele un Advent Calendar creat de mine. Tocmai de aceea m-am uitat să văd ce produse mici sunt la reduceri de Black Friday. Sincer am rămas uimită când am văzut atât de multe produse de beauty (rujuri, bureți, etc.).

Nu este foarte greu să faci un Advent Calendar, dar este un pic mai scump decât să cumperi unul gata făcut (ele fiind disponibile de asemenea pe Notino). Cu toate acestea atunci când îl creezi tu, pentru cineva drag, ai ocazia de a pune fix produsele pe care știi că acea persoană le iubește. În plus acum pe Notino produsele sunt cu reduceri între 10% și 40% ceea ce înseamnă o reducere foarte bună.

Parfumuri la reducere de Black Friday

Pe lângă ideea de cadou menționată mai sus mă gândeam să profit de reducerile de la parfumurile Moschino. Acestea vin cu o reducere de 20% în perioada următoare. Cel mai mult îmi place foarte mult la această firmă este că are parfumuri faine atât pentru el cât și pentru ea. Eu le-am cumpărat și testat pe cele de mai sus și sunt foarte mulțumită de ele.

Aceste parfumuri au o persistență foarte îndelungată, Moschino I Love Love rezistă pentru mine chiar și 10 ore de la aplicare. Dacă o parte din el atinge hainele atunci parfumul se resimpte și peste câteva zile de la utilizarea lui. În general sunt adepta parfumurilor dulci, dar sincer acesta are o notă foarte faină de fresh. Este unul din parfumurile care îți schimbă dimineața dacă te dai cu el.

Voi ce cumpărați de Black Friday? Ce produse v-au atras atenția anul acesta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.