Cele mai bune modalități de a face Google Maps să funcționeze eficient pe telefoanele dvs. Huawei în 2022

Aplicațiile majore, precum Google Maps, ne-au făcut naveta mai confortabilă ca niciodată, cu actualizări de trafic în timp real, navigare inch cu inch, hărți offline și multe altele. Și, deși puteți conta pe aplicația pentru a vă ghida chiar și prin cele mai îndepărtate teritorii, nu este neobișnuit ca Google Maps să se blocheze des.

În acest sens, pot exista o mulțime de elemente responsabile pentru huawei google maps crash. Mai simplu spus, dacă vă grăbiți, am creat un ghid care ar trebui să vă facă aplicația Google Maps să funcționeze foarte repede. Și așa, hai să le verificăm.

1. Selectați opțiunea Oprire forțată Google Maps:

Dacă aplicația Google Maps nu pornește corect sau întâmpină o mică eroare, atunci aplicația poate fi blocată. În cazurile specificate, doar repornirea aplicației ar face mai bine trucul magic.

Atingeți și mențineți apăsată imaginea Google Maps și alegeți informații despre aplicație. Aceasta vă va duce la Setările aplicației. Faceți clic pe Force Stop și atingeți OK odată ce ați terminat.

2. Reporniți dispozitivul Huawei:

Dacă efectul persistă, puteți încerca și să reporniți telefonul. Uneori, aplicațiile și procedurile care rulează în fundal pot interfera cu Google Maps și pot cauza blocarea acestuia. Repornirea dispozitivului vă va ajuta să închideți procedurile specificate și să remediați eventualele mici blocări pe parcurs.

3. Asigurați-vă licențele aplicației:

Dacă Google Maps nu funcționează conform specificațiilor, atunci puteți verifica licențele aplicației. Dacă aplicația nu are permisiunile esențiale necesare, este posibil să nu funcționeze.

4. Ștergeți memoria cache și datele:

Aplicațiile importante precum Google Maps rulează pentru a acumula date cache pentru a reduce timpii de încărcare. La un moment dat, aceste date devin depășite, ofensând mai mult decât facilitând. Deci, puteți încerca să ștergeți memoria cache pentru Google Maps pentru a vă asigura că rezolvă problema.

Dacă consecința persistă și, astfel, puteți urma pașii de mai sus pentru a șterge și informațiile aplicației.

5. Alegeți Serviciile Google Play implicite din fabrică:

Serviciile Google Play funcționează neobosit în fundal pe toate telefoanele Android pentru a conecta aplicații, serviciile Google și Android în mod colectiv. Desigur, oricare ar fi consecințele cu serviciile Google Play pe dispozitivul dvs. va cauza probleme și va forța în continuare aplicațiile precum Google Maps să se blocheze sau să se oprească. Și apoi, pe lângă sortarea memoriei cache și a informațiilor pentru Google Maps, puteți face la fel de bine ca și pentru serviciile Google Play.

6. Actualizați aplicația:

Actualizările aplicațiilor adaugă de obicei tot felul de îmbunătățiri ale aplicației și remedieri de erori. Mai simplu spus, dacă nu alergați pentru a vă actualiza aplicațiile în mod regulat, mai devreme sau mai târziu acestea vor deveni învechite și s-ar putea să nu funcționeze ca înainte. Prin urmare, puteți încerca să actualizați Google Maps la cea mai recentă versiune pentru a vă asigura că acest lucru ușurează.

7. Actualizați Android:

Pe lângă actualizarea aplicațiilor, mai bine vă faceți un obicei din a actualiza sistemul de operare al dispozitivului. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricăror probleme de compatibilitate și la determinarea oricăror erori legate de sistemul de operare care sunt responsabile pentru funcționarea corectă a Hărților Google.

Urmând pașii menționați mai sus, puteți obține din nou Google Maps pe dispozitiv. Nu este o problemă decât dacă o simți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.