Cum pregătești dormitorul pentru trecerea în noul sezon?

Zilele însorite au trecut! A început anotimpul ploilor, al frunzelor colorate și al temperaturilor mult mai scăzute. Toamna și-a intrat treptat în drepturi, în așa fel încât, este momentul ideal să pregătim întreaga locuință cu tot ceea ce este necesar pentru a ne simți cât mai bine la acest final de an.

Ce ne place să facem toamna, în general?

Sunt minunate culorile frunzelor, este plăcut să savurăm o cană de ceai aromat într-un șezlong modern, ne place să stăm mai mult timp în pat dimineața sau să dormim într-un pat mult mai bun, înveliți de o pilota foarte modernă sau de pături pufoase și foarte, foarte călduroase.

Așadar, pregătirea dormitorului pentru noul sezon, poate începe cu schimbarea patului sau cu achiziționarea unor saltele sau toppere  foarte moderne, perne ergonomice care să ne ajute să ne odihnim bine pe parcursul  întregii zile sau mai ales noaptea.

Producătorii renumiți de saltele și perne au incluse în oferta lor multe produse care ne ajută să ne îmbunătățim somnul. Sunt foarte multe modele de saltele anatomice care sunt benefice pentru starea noastră de sănătate, multe tipuri de perne și pilote foarte confortabile, cu ajutorul cărora odihna noastră devine mult mai plăcută.

Dacă spațiul din cameră ne permite, atunci poate că acum este momentul ideal pentru pune un șezlong în plus lângă fereastră sau chiar pentru a schimba și noptierele, comoda sau patul vechi din cameră. Plăcerea de a lenevi la sfârșit de săptămână într-un șezlong sau într-un pat mult mai confortabil, va fi binevenită.

Culorile toamnei sunt minunate!

Deci, nu ezita să cumperi cuverturi noi realizate din țesături naturale care au culorile sezonului, fețe de perne cu imprimeuri caracteristice, pături în carouri sau culori sincrone cu ceea ce se întâmplă în această perioadă, în natură. Draperii arămii, bej sau în carouri, tablouri, piese noi de mobilier din lemn, carpete, mochete etc., pot schimba complet aspectul dormitorului și starea noastră de bine.

Decorațiuni specifice toamnei

Ne vor face să ne simțim foarte bine. Magazinele online se întrec acum în oferte care nu sunt deloc foarte costisitoare. Alocă 2-3 ore, câteva zile, pentru noua gamă de produse și alege acele lucruri care te vor face să te simți răsfățată și să ai o stare de bine excelentă. De ce nu, poate că este timpul să faci câteva schimbări majore și în celelalte camere. Seturi noi de farfurii pentru bucătărie, alte căni pentru ceai sau cafea, covoare mult mai călduroase, decorațiuni pentru terase, lenjerii cu imprimeuri noi, un șemineu nou în sufragerie, un coș mult mai călduros pentru câine, etc.

Poate fi anotimpul răsfățului și al relaxării acest sezon de toamnă. Vom uita mult mai repede perioadele dificile de pe perioada anului, grijile zilnice, orele suplimentare obositoare, de asemenea. Copiii vor fi mult mai fericiți și celelalte persoane din familie vor avea o stare de spirit mult mai bună.

Confort, armonie deplină, bucurie, un sfârșit de an frumos și toți oamenii dragi aproape, sunt lucruri care ne pot face mult mai fericiți în această perioadă frumoasă a anului.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.