Cauți un cabinet psihoterapeut bun în București? Optează pentru Daniel Ivan 

Viața nu poate fi descrisă ca fiind lapte și miere. Vremurile pe care le trăim nu sunt tocmai cele mai bune. Vedem în jurul nostru pe lângă problemele economice și cele în rândul relațiilor sentimentale. Vedem tot mai multe discuții despre comportamente toxice, relații nefericite între oameni și așa mai departe. Vorbim despre un fenomen care a luat o amploare foarte mare și tot mai multe persoane se plâng de acest lucru. Un lucru cu adevărat trist este că astfel de relații pot duce la frustrări, schimbări de comportament, traume ce dacă nu sunt rezolvate, vor avea un final tragic. 

Multe persoane care au astfel de trăiri ajung să se închidă în ele pentru că nu au avut parte de sprijin atunci când au cerut ajutorul, fie din partea familei, fie din partea cunoscuților. În plus, pentru că deprind frici, anxietate și stări negative nu pot renunța la relația toxică în care sunt implicate. Se simt fără putere de a merge mai departe și se gândesc că nu vor putea face față eventualelor eșecuri. 

Vorbim despre o realitate a zilelor noastre care vine cu urmări în rândul tot mai multor persoane. 

Terapia cognitiv comportamentală

Sunt multe persoane care caută un cabinet psihoterapeut bun in Bucuresti. Asta pentru că simt că ceva numai este în regulă și trebuie să ceară ajutor specializat. Există ședințe speciale în acest sens și vin cu rezultate eficiente. 

Spre exemplu terapia cognitiv comportamentală este considerată în momentul de față una dintre cele mai eficiente metode de tratare a tulburărilor psihologice. 

Modelul cognitiv este un tip de terapie ce are o implicare la nivel de conștiință, adică ajută la identificarea gândurilor disfuncționale. 

Ne ajută să putem identifica ceea ce se întâmplă în interiorul minții, care sunt cauzele gândurilor negative și așa mai departe. 

Pe de altă parte, terapia comportamentală se referă la reacțiile pe care le manifestăm în anumite situații. Totodată aceasta ne ajută să putem lua decizii atunci când suntem relaxați pentru ca aceasta să fie corectă. 

Așadar, tot mai multe persoane apelează la terapie cognitiv comportamentala Bucuresti, aceasta având efecte benefice asupra mai multor probleme de ordin psihologic:

 – stări de anxietate și depresie

– atacuri de panică

– traume, stres

– tulburări de comportament și personalitate

– probleme cu partenerul sau cele familiale. 

Daniel Ivan, psihoterapeut cu experiență în domeniu

Daniel Ivan este un psihoterapeut ce are o vastă experiență în domeniu. Oferă servicii complexe de psihoterapie individuală, terapie de cuplu, de familie cât și ședințe de dezvoltare personală. 

O ședință de terapie cu un psihoterapeut cu experiență poate avea rezultate foarte bune. 

Cert este că o astfel de persoană nu își creează idei preconcepute, nu judecă anumite gânduri sau decizii luate și oferă ocazia să vă exprimați sentimentele și emoțiile negative sau pozitive. 

În pagina danielivan.ro se găsesc toate informațiile de care aveți nevoie. Puteți apela cu încredere, chiar dacă nu sunteți din București. Daniel Ivan oferă și ședințe online.

Date de contact:

contact@danielivan.ro

0761.600.020

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.