Cum s-o surprinzi cu un cadou de Crăciun inedit

Să îți surprinzi partenera cu un cadou de sărbători sau cu orice ocazie, poate fi o adevărată provocare.

Poate simți că este un adevărat test și într-un fel chiar e, dacă stai să te gândești că despre acel cadou va povesti celor mai bune prietene, mamei și colegelor. Așa ca va fi analizat și luat în serios, indiferent de natura și durata relației voastre.

Nu te speria, am exagerat puțin, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îți dai silința mai ales că urmează sărbătorile de iarnă.

Dacă ești în căutarea unui cadou de Craciun pentru iubita, soția sau partenera ta trebuie să știi că nu întotdeauna este vorba despre prețul sau dimensiunea cadoului. Ci mai degrabă de atenția pe care o acorzi tu în alegerea acestuia. Astfel ai posibilitatea să fii atent la lucrurile care îi plac sau pe care nu le suportă și la alte obiceiuri sau tendințe ale ei.

Și fie că relația voastră este mai degrabă romantică sau dimpotrivă practică, iată de ce să ții cont pentru a-ți surprinde partenera:

O experiență pe care să o împărtășiți:

Fie că e vorba de o plimbare romantică cu un balon cu aer cald, fie un curs de scufundări, un bilet la un concert, sau o excursie într-o locație pe care își dorește să o viziteze, o va încânta. Dacă știi că partenera ta preferă cadourile sub forma de experiențe mai degrabă decât un obiect cumpărat, fă-i o astfel de surpriză. În plus va fi o experiență de care să va bucurați împreună și o ocazie de a crea amintiri în cuplu.

Surprinde-o fiind spontan:

Dar fără să o sperii totuși. Fii spontan, fără ca ea să se aștepte. De exemplu invit-o într-o excursie de week-end fără să ii dezvălui destinația. Sau spune-i să iși facă bagajele pentru a pleca într-o oră. Sau trimite-i cadoul la job printr-un curier, într-un moment în care nu se așteaptă. Toate acestea vor adăuga emoții în plus pe lângă cadoul în sine și vor menține relația vie și plină de distracție

Ascult-o și pune întrebări

Când știi că urmează să îi faci un cadou, fii atent la lucrurile despre care vorbește și care prezintă interes pentru ea. Nu lăsa pe ultimul moment, tocmai pentru a nu lua o decizie pripită. Fie că e vorba de o carte, un produs cosmetic, accesoriu, o ieșire undeva în oraș sau o experiență nouă- te poți folosi de aceste informații pentru a alege surpriza potrivită.

Fiecare femeie este diferită, însă dacă ții cont de aceste aspecte, vei reuși să alegi cel mau bun cadou pentru iubita ta. Și nu uita- nu este doar despre dar în sine, ci și despre a petrece timp împreună și de a arăta că îți pasă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.