Vedere perfectă cu EXPERTOPTIC – aflați mai multe despre consultul gratuit

Încercăm pe cât de mult posibil să ne menținem sănătoși în ciuda problemelor care ne încearcă în fiecare zi. Deși suntem predispuși zilnic la factori care ne pun în pericol, reușim să facem față și să ne continuăm stilul de viață. Acești factori pot fi dați, de exemplu, de lumina puternică a telefonului sau a laptopului. Expunerea zilnică la lumina albastra emisă de ecrane și timpul îndelungat petrecut în fața acestora pot cauza apariția defectelor de vedere. Un control periodic însă, ne poate spune dacă aceste probleme sunt la stadiul inițial sau cresc treptat.

Lanțul de magazine de optică medicală EXPERTOPTIC pune la dispoziția dumneavoastră aparatură de ultimă generație și personal calificat pentru efectuarea acestui control. O dată la ceva timp este bine să vă testați vederea pentru a “vedea” dacă aceasta este bună. Cu 6 magazine în 5 locații, veți avea oportunitatea de a vă alege locația și de a vă programa la un control de rutină. Ochelari Radauti, Suceava, Fălticeni, Botoșani (2 locații) sau Roman, rămâne doar să alegeți.

Sănătatea ochilor este importantă

Indiferent de domeniul de activitate, trebuie să punem sănătatea ochilor pe primul loc. Fără o vedere clară nu putem munci, nu ne putem bucura de peisajele frumoase, pe scurt nu ne putem desfășura activitățile de zi cu zi. Un control de rutină efectuat o dată la 6 luni este indicat, în așa fel încât să știți din timp dacă ochii sunt bine.

Magazinele EXPERTOPTIC dispun de echipamente prin care acest control se poate desfășura la fața locului. În doar câteva minute veți afla care este starea de sănătatea a ochilor și dacă este necesară o pereche de ochelari. După ce vi s-au stabilit dioptriile vă veți putea configura perechea de ochelari ideală. În cadrul magazinelor EXPERTOPTIC veți găsi disponibile produse diverse, printre care lentile de contact, ochelari de soare, lentile, rame, soluții pentru îngrijirea ochelarilor și așa mai departe. Toate acestea la prețuri accesibile, pentru că bugetul dumneavoastră să nu fie afectat.

Rame de la branduri populare și lentile speciale

Având în vedere că ochelarii de vedere vor fi purtați în permanentă și vor deveni accesoriul util de care aveți nevoie, este bine să îi alegeți cu atenție. Aceștia trebuie să vă pună în evidență trăsăturile fizice și să fie comozi la purtare. Atunci când este vorba despre rame acestea trebuie să fie în ton cu trăsăturile dumneavoastră și să nu vă acopere fața. În gama EXPERTOPTIC veți găsi rame de la branduri celebre, printre care Furla, Vogue, Nina Ricci, Police și multe altele.

Lentilele pot avea de asemenea anumite componente care favorizează purtarea unei perechi de ochelari. Acestea pot avea încorporate diverse filtre care vă ajută să aveți o vedere clară: fotocromatice, cu filtru împotriva luminii albastre, bifocale sau progresive. În magazinele EXPERTOPTIC le găsiți pe acestea, iar cu ajutorul consultantului le puteți alege pe cele care vi se potrivesc mai bine.

Programați-vă la un consult, este gratuit!

Nu mai amânați consultul care vă poate spune cu ce probleme de vedere vă confruntați. La EXPERTOPTIC este gratuit. Aflați valorile dioptriilor, iar apoi treceți la următorul pas, configurarea ochelarilor. Cu ajutorul personalului specializat veți reuși să vă decideți asupra modelului de ramă și să cumpărați lentile pliate pe nevoile ochilor.

Accesând pagina oficială expertoptic.ro vă puteți programa online, simplu și rapid la ora aleasă de dumneavoastră. Programul magazinelor EXPERTOPTIC vă permite să veniți chiar și în weekend, așadar nu mai stați pe gânduri și profitați de acest consult gratuit.

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.