Găsește hrana perfectă pentru cățelul tău la EnergyCanin

Ne dorim ce este mai bun pentru micuții patrupezi,  iar iubitorii apelează de cele mai multe ori la hrana de calitate pentru aceștia. Prietenii de la EnergyCanin vă pun la dispoziție hrană pentru câini, dar și hrană pentru pisici.

Cine este EnergyCanin?

Magazinul unde găsiți hrana caine cu ingrediente 100% naturale. Datorită calității ingredientelor se produce o hrană de calitate premium specială pentru patrupezi de diferite mărimi și vârste, chiar și pentru femelele gestante, dar și pentru cele care alăptează. Consumul unei hrane de calitate îmbunătățește calitatea digestiei și totodată contribuie la starea de bine a camaradului tău. 

Ce conțin produsele EnergyCanin?

Produsele puse la dispoziție de EnergyCanin sunt create de medici veterinari și nutriționiști ce sunt specializați în crearea hranei pentru animale. Echipele au creat un plan alimentar ce acoperă toate nevoile patrupezilor, ajută la îmbunătățirea digestiei și totodată contribuie la formarea unei blăni mătăsoase.

Unul dintre avantajele hranei pentru câini este conținutul unei varietăți mari de vitamine și minerale esențiale pentru o dezvoltare sănătoasă a articulațiilor. Conține și acizi grași importanți, precum omega-3 și omega-6, care stau la baza dezvoltării optime a creierului, fac blana strălucitoare și mențin pielea sănătoasă de asemenea. 

Hrana pentru câini pui

Puii au în general tendința de a mânca haotic, fără a se opri, deoarece aceștia nu au învățat cât este nevoie să consume, ca și crescător de patrupezi cu siguranță ai observat acest lucru. Utilizarea unei hrane ușoare, ce conține vitaminele A, D3, E, K3, B1, zinc, magneziu, iod si fier, va face ca micul patruped să evolueze frumos și este necesar introducerea unui plan alimentar în prima perioadă a vieții sale, pentru a evita apariția viermilor intestinali. 

Hrana pentru pui este extrem de importantă, așa că cei de la EnergyCanin îți recomandă să acorzi o mare atenție hranei pe care o oferi micului tău patruped. 

Hrană specială pentru câini sau mancare gătită în casă?

Hrana pentru câini este creată de către nutriționiști ce au respectat anumite standarde în crearea rețetelor pentru bobițe, ce conțin valori nutriționale mult mai recomandate pentru patrupezi. Mulți avem tendința de a împărți hrana cu cățeii noștri, dar acest lucru nu este recomandat de cele mai multe ori, anumite alimente pot fi nocive pentru aceștia. Medicii îndrumă proprietarii să apeleze la o hrană specială pentru animalul său, una care conține și probiotice ce ajută la o digestie mult mai bună. O hrană corespunzătoare se va simți și în modul în care se comportă cel mic, dacă bobițele vor fi calitative, acesta va radia de fericire, iar dacă el va mânca hrană gătită sau alte produse din comerț se va observa un dezechilibru în comportamentul său. 

Patrupedul, prietenul tău pe viață

Este minunat să ai lângă tine un prieten ce știi că nu te va trăda niciodată, câinii sunt acei prieteni care își dau și viața pentru binele tău. El este lângă tine atunci când ai nevoie și te va ajuta mereu cu ce poate. 

Cu toții îl cunoaștem pe cațelul Hachiko, animalul care și-a așteptat stăpânul zilnic până ce acesta nu a mai apărut, dar el tot a avut o doză de speranță și l-a așteptat până ce a murit. Povestea este tristă și emoționantă, dar ne face să înțelegem că este vorba de o iubire necondiționată, acea iubire pe care nu o prea găsești între oameni, doar între un mic camarad și stăpânul acestuia. Nu trebuie să îi neglijăm pe prietenii noștri, trebuie să îi iubim și să îi hrănim corespunzător. Poți să accesezi site-ul celor de la EnergyCanin ce te vor ajuta în alegerea hranei ideale.

Contact:

0749 900 400

energycanin@gmail.com

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.