Noi.ro – destinația perfectă pentru cumpărături

Poate că sună banal, dar tu de unde îți faci cumpărăturile? Acele clasice cumpărături de produse de care ai nevoie în casă, pentru menaj sau îngrijirea personală? O idee ar fi să descoperi Noi, fie magazinul fizic, fie cel online. Este un magazin de tip cash and carry de unde cumpărăturile le poți face mai practic ca oricând. 

Indiferent din ce oraș ești, cu siguranță ești familiarizat cu ideea de a cumpăra online. Este mai simplu, rapid și practic. Dacă ai ști și că este mai ieftin? Află despre Noi. Iată despre ce este vorba. 

De ce Noi este destinația ta perfectă pentru cumpărături?

Pentru că aici vei găsi o varietate de oferte, de la produse pentru ingrijirea personala la cele pentru menaj sau utile în bucătărie sau în orice gospodărie. Pentru că aici ai prețuri mai mici pe măsură ce cantitatea de produs crește. Pentru că în funcție de valoarea comenzii poți obține și discounturi. Acestea sunt doar câteva din motivele pe care le poți avea în vedere. 

Pentru cei din capitală, magazinul cash&carry Noi.ro este o variantă. Magazinul are o suprafață generoasă, ceea ce înseamnă că îți poți face cumpărăturile în tihnă. Consilierii sunt peste tot în magazine și te vor ajuta să reperezi stocurile de care ai nevoie. În schimb, pentru ce care nu pot să ajungă la locația fizică au la îndemână magazinul virtual. Pot comanda cu ridicare personală de la magazin sau cu livrare la adresa indicată. 

Produse de îngrijire personală la super preț la Noi 

Cu siguranță am remarcat cu toții faptul că inflația a crescut prețurile la raft și ne referim la toate acestea – alimentare și non alimentare. Cu siguranță ne-am dat seama cu toții cât de mult s-au scumpit și produsele de îngrijire personală, dar asta nu înseamnă că faci abstracție de ele. Ai nevoie de creme, deodorante, șampoane și geluri de duș, ba chiar cât mai variate. Până la urmă sunt o necesitate, dar și un răsfăț pe care ți-l oferi. 

Ca să împaci și nevoia și plăcerea, alege să îți faci cumpărăturile de la Noi. În secțiunea destinată vei găsi produse precum: vopsea de păr, diverse sortimente de șervețele umede, geluri de duș sau geluri cremă pentru stilizarea părului. Unele dintre acestea sunt de la unele dintre cele mai cunoscute branduri de nișă, așadar nu faci vreun compromis în alegerile tale. 

Dă vestea mai departe!

Poți comanda ce ai nevoie din platforma noi.ro. Mai ales dacă vei face achizițiile cantitativ mai mari, dacă îți faci aprovizionări spre exemplu, cu atât mai avantajat ești de prețurile practicate. Cumpără pentru tine sau ce dragi produsele pe care de regulă le găsesc în comerț la prețuri mai mari. Dă vestea mai departe și urmărește contul de social media și pagina oficială pentru că în mod constant sunt concursuri sau promoții – ai astfel șansa de a cumpără smart și programat dacă am putea spune așa. Cu alte cuvinte profiți de oportunități și cumperi nu doar de nevoie. 

Oferta curentă o găsești  în pagina noi.ro.


Contact: 

031 9102

comenzi@noi.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.