Ai curajul să crezi în tine din nou! Cere sfatul și ajutorul lui Daniel Ivan

Pe măsură ce anii trec și grijile se înmulțesc, în funcție de conjuncturi și de întâmplările din viața ta, ajungi să te devalorizezi. Să te subestimezi sau să cazi în urâta plasă a depresiei ori a anxietății. În prezent, din păcate, astfel de situații sunt din ce în ce mai comune. 

Fie că este vorba de o dezamăgire, de o problemă sau de o pierdere din viața personală sau din cea profesională, caută ajutor de specialitate. Ai cabinet psihoterapeut Bucuresti atât de ușor de găsit, trebuie doar să îți dorești asta. Ca un exemplu în plus al faptului că în zilele noastre avem acces mai facil la astfel de servicii, descoperă la cabinetul lui Daniel Ivan faptul că ședințele de terapie pot fi urmate și online. În loc să mai mergi fizic la cabinet, poți face întrevederea online. 

De ce aș avea nevoie de psiholog?

Ar fi bine să credem că am depășit acea etapă în viață când se credea că a merge la un psiholog era o rușine. Suntem mai deschiși, mai evoluați, moderni și educați. Acum trebuie să înțelegem că așa cum ne preocupă sănătatea fizică, trebuie să ne preocupe și cea mentală. Ironic este că pentru aproape orice durere fizică ai mereu la îndemână soluții de moment, medicamentele. Însă, când ai probleme de natură emoțională, altă este soluția și abordarea corectă. 

Terapia prin vorbire, așa cum se spune despre ședințele de psihoterapie, îți vor fi de mare ajutor. Ai nevoie de ajutorul unui psiholog din Bucuresti sau din orice oraș, de unde ești, pentru a înțelege prin ce treci. Pentru a putea gestiona mai bine situațiile în care te afli, pentru a digera altfel toate frustrările pe care le ai. Simți că ai un blocaj, că nu poți trece de o despărțire sau că în viața personală bați pasul pe loc. Că nu poți evolua. Răspunsul este mai întâi la tine, la ce faci și cum te comporți și mai apoi la alți factori externi ce ar putea influența situația. 

Îți proiectezi fericirea în alții sau în altceva? Ce îți place mai mult? Ce așteptări ai? Astfel de întrebări par a fi simple, însă la care nu ai răspuns imediat. Îți dai seama curând că nu știi mare lucru despre tine. Pornește pe acest drum de autocunoaștere și abia apoi pune în ordine tot acest puzzle al lumii în care trăiești. Pentru că de la tine poate porni o stare de furie, de frustrare, de anxietate și este în regulă să fie așa în unele momente. Toate aceste emoții însă nu trebuie să te controleze, ci tu să le stăpânești. 

Caută serviciile lui Daniel Ivan 

Dacă ești din capitală poți apela la Daniel Ivan. Despre serviciile sale, despre cum a ajutat pe mulți alții, despre lupta cu depresia și nu numai, afli din pagina oficială. Tot acolo poți descoperi și cum să începi terapia de care ai atât de multă nevoie. 

Contact: 

contact@danielivan.ro

0761.600.020

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.