Instalatori autorizati AFM pentru panouri fotovoltaice, pentru proiectul Casa Verde 2023

Birocratia este o reala problema la noi in tara, mai ales daca este vorba despre un subiect complex, asa cum este Casa Verde. Toti cei care urmeaza pasii respectivi si ajung in punctul de montaj, au nevoie de un instalator care sa asigure succesul panourilor fotovoltaice. Acestea nu pot fi montate decat de catre persoane specializate, asadar trebuie sa alegi o companie care dispune de acesti experti. 

LSG Group iti pune la dispozitie instalatori validati AFM panouri fotovoltaice Casa Verde 2023. Compania ofera o executie rapida a montajului si o functionare excelenta a panourilor, prin echipele proprii de instalatori cu experienta. Nu ignora acest aspect, este mai important decat crezi pentru ca tine de modul profesional in care echipa in cauza isi face treaba, dar si de ce va mai mult, adica de servicii complementare ce pot fi oferite. 

Sa aflam mai mult despre aceasta companie 

In cazul in care inca nu ai ales programul Casa Verde 2023 si totusi ai nevoie de informatii in acest sens, echipa de specialisti ai companiei iti va oferi toate informatiile necesare. Expertii in montarea panourilor fotovoltaice sunt intotdeauna pregatiti pentru orice tip de casa, dispun de o abordare eficienta si se axeaza doar pe profesionalism. Panourile vor fi montate rapid si eficient, astfel incat casa ta sa devina una “verde” in cel mai scurt timp.

LSG Group este solutia completa pentru nevoile tale in acest sens. Daca vrei sa te orientezi catre panourile fotovoltaice, aceasta companie iti ofera toate serviciile necesare. Asadar, beneficiezi de consultanta specializata, cat si de montarea panourilor in timp util, alaturi de punerea in functiune a sistemului. Echipa te va ajuta cu toti pasii necesari in acest proiect, inclusiv montarea autorizata. Este foarte important sa alegi o companie care sa iti ofere rezultatele de care ai nevoie, astfel incat sa te bucuri de alegerea facuta. Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti oferta, in care sunt incluse mai multe aspecte. Nu doar montajul, ci toate accesoriile necesare pentru panouri sunt incluse in pachetele de la LSG Group. 

Servicii multiple pentru toti clientii

Daca te-ai decis sa alegi serviciile acestei companii, vei avea la dispozitie mai multe variante. Pachetul de servicii in baza domeniului sistemelor de instalatii electro-mecanice are in vedere: proiectare, executie, management de proiect de calitate superioara, montaj, punere in functiune, training pentru personalul de exploatare, service, mentinerea in parametrii de functionare si energie regenerabila. 

Compania mai poate oferi si proiectare in conformitate cu bugetul, realizarea analizelor de rentabilitate, dezvoltarea proiectelor, finantari si analize de proiect. In plus, poti opta si catre realizarea instalatiilor sanitare, protectie impotriva incendiilor, service si mentenanta pentru toate echipamentele utilizate. LSG Group isi propune sa vina in ajutorul tau ori de cate ori este necesar, fie ca vorbim despre un client casnic sau despre unul industrial. 

Poti produce energie electrica in regim propriu!

Montarea panourilor fotovoltaice permite sa devii si prosumator, adica sa fii propriul producator al energiei electrice pe care o consumi. Exista posibilitatea de a produce energie in regim propriu, insa in anumite conditii. Prima conditie este sa instalezi un sistem fotovoltaic ce poate produce un surplus de energie. Urmatorul pas este sa alegi o firma autorizata, cu instalatori avizati care sa se ocupe de montajul panourilor. In acest fel economisesti la facturile energiei electrice, ai o valoare crescuta a proprietatii, protejezi mediul si alegi o solutie profitabila.

Despre cum sa devii prosumator, ce avantaje ai in acest caz, dar si care este partea birocratica si cum sa o indeplinesti afli si din pagina oficiala a celor de la LSG Group. 

Pentru mai multe informatii, contacteaza firma la numarul de telefon sau la office.bucharest@lsg-group.eu. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.