iPhone 15 Pro Max second hand de la YZZY. Alege acum un telefon nou!

Se intampla uneori ca telefonul sa se strice si sa nu ai la momentul acela unul disponibil pentru a-l inlocui degraba. Cu totii am trecut prin asta la un moment dat si suntem ferm convinsi ca nu este un sentiment placut. Pasul urmator care este luat in considerare de multe persoane este achizitia unui nou telefon. Dar daca nu exista destule resurse financiare ce este de facut? Se opteaza pentru un model mai vechi, poate unul cu butoane sau se decide cumpararea unui telefon second hand, la un pret mai mic? Mai degraba este convenabila a doua varianta pentru cei ce stau prost cu financiarul la momentul de fata.

Un start up sucevean pe numele sau YZZY detine in acest moment un stoc variat de telefoane de la care se poate cumpara telefonul mult dorit. iPhone 15 pro max sau Samsung sunt cateva dintre marcile de telefoane disponibile. Calitatea lor nu este una care sta sub semnul intrebarii chiar daca pretul este unul mai mic in comparatie cu telefoanele noi.

Alege sa cumperi de la YZZY si vei avea parte de un telefon funcțional

Toata lumea isi doreste un telefon functional, un telefon care poate suporta fel si fel de aplicatii si care poate deveni in timp un mic asistent care ne ajuta la greu. Plata facturilor, contorizarea pasilor facuti intr-o zi, aplicatii care permit conversatiile cu persoanele aflate in strainatate, tinerii dar si adultii le cauta pe acestea cu mare interes intr-un nou telefon. 

Marci precum Samsung sau Apple sunt printre alegerile de top ale multor persoane.  Sunt practice, frumos realizate in sensul ca au un design care iese in evidenta de fiecare data si rezista mult timp, asta daca nu sunt scapate pe jos si nu iau contact cu apa. Multe persoane cunosc in detaliu si chiar urmaresc noile aparitii in materie de gadgeturi.

Daca alegi sa cumperi din cadrul YZZY un telefon trebuie sa stii ca la acestea se acorda un an garantie. Cum iti suna un telefon second hand dar care vine la pachet cu o garantie? In cazul in care se intampla ceva cu acesta poti sa soliciti ajutor din partea echipei pentru a rezolva problema. Este indicat sa tii cont de acest lucru mai ales cand este vorba de un nou dispozitiv, nu se stie niciodata cand vei apela la ajutorul specializat pe care echipa YZZY este dispus sa ti-l ofere.

Gadgeturi smart pentru o persoana moderna 

Din cadrul YZZY poti cumpara cate telefoane doresti. Chiar si pentru prieteni, daca acestia isi doresc cu tot dinadinsul sa-si schimbe device-ul si tu vrei sa fii acela care le face o surpriza. 

In pagina oficiala yzzy.ro poti sa vezi gama completa de telefoane si sa alegi de acolo un telefon fix exact asa cum iti place. Ia in considerare acest mic start-up care te ajuta sa ai in buzunar un device modern, actualizat si verificat. 

Contact:

0761 053 053

contact〚@〛yzzy.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.