Care este secretul noptilor linistite? Afla de suzeta Bibs din oferta Little Prints

Atunci cand vine pe lume, bebelusul creeaza si imparte bucurie tuturor persoanelor din jurul sau, inclusiv parintilor si celorlalti membri ai familiei. Chiar daca proaspata mamica a pregatit din timp toate lucrurile necesare, probabil a mai uitat cate ceva, din cauza emotiilor.

In acest caz, nu este nicio problema intrucat o singura comanda plasata poate acoperi toate lipsurile celui mic. Insa pentru a plasa o comanda ai nevoie de un magazin potrivit, unde sa gasesti toate obiectele de care ai nevoie intr-un singur loc, iar acesta poarta denumirea de Little Prints.

Daca esti mama si ai ajuns pana aici, probabil stii deja cat de frumoasa este viata alaturi de cel mic, dar si solicitanta. In primele luni de viata, bebelusul se confrunta cu tot felul de stari si dureri, precum cele cand ii ies dintisorii sau colicile. Noptile in care cel mic nu are somn din cauza durerii sunt cu adevarat grele, iar numai cine este mama stie ce provocare reprezinta sa il linistesti pe cel mic. Pentru a reduce din durerea resimtita poti apela la un instrument folosit de multi ani, si anume suzeta.

Daca o achizitionezi pe cea potrivita, cel mic va fi mai linistit si va putea sa se odihneasca asa cum se cuvine. Poate nu stiai pana acum, dar la Little Prints gasesti o gama variata de suzete, in diferite culori si modele din care sa o alegi pe cea preferata pentru bebelusul tau. Vezi mai multe aici si alege suzeta preferata.

Suzetele Bibs sunt potrivite fiecarui bebelus

Probabil ai mai auzit pana acum de renumitele suzete Bibs, pe care si vedetele din tara le-au ales pentru copiii lor datorita materialelor speciale din care sunt confectionate.

Suzetele sunt acecsorii folosite de multi ani de mame pentru a-si calma bebelusii atunci cand sufera din cauza colicilor sau eruperii dentare. Evident, copiii reactioneaza diferit la asemenea situatii, insa un lucru este cert: toti copiii pot fi linistiti cu o suzeta de inalta calitate.

Afla ca nu degeaba sunt renumite suzetele Bibs, ci datorita faptului ca sunt acceptate de bebelusi. Mai mult, un mare avantaj il constituie faptul ca sunt concepute pentru diferite etape de dezvoltare a celui mic, incepand cu 0-6 luni, 6-18 luni si peste 18 luni. Este de apreciat, avand in vedere rapiditatea cu care se dezvolta bebelusii in primele luni de viata.

In plus, pentru a fi de folos mamelor, suzetele vin insotite de instructiuni de folosire, care privesc modul de sterilizare, dar si intervalul de timp la care trebuie sa fie inlocuite pentru o igiena corespunzatoare.

Comanda suzetele individual sau in set

Inca un lucru pe care il poti aprecia este faptul ca poti alege sa comanzi suzetele Bibs in forma individuala sau in set, in functie de necesitate si preferinte. O multime de culori si modele te asteapta sa le descoperi impreuna cu cel mic. Afla despre suzeta Bibs si despre avnatajele cu care vine la pachet achizitionarea unui astfel de produs.

Asadar, ofera-i micutului tau siguranta si confort, dar asigura-te ca beneficiaza de un somn linistit lipsit de dureri cu ajutorul unei suzete Bibs. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina oficiala.

Contact:

+4 0725 766 847
hello@littleprints.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.