Tu stii care sunt beneficiile laptelui bio din gama diversificata BioCorner?

Auzi mereu in jur despre cat de important este un stil de viata sanatos atat pentru trup, cat si pentru minte. Dar stii, de fapt, ce aspecte trebuie sa urmaresti pentru a duce o viata sanatoasa? Mai intai de toate, alimentatia este un element de care trebuie sa ai grija daca iti doresti sa fii ferit de orice afectiune in viitor.

Pentru a putea urma o dieta alimentara echilibrata si bogata in vitaminele si nutrientii de care are nevoie organismul uman, este important sa consumi diferite alimente, inclusiv lactate. Din pacate, tot mai multi oameni se confrunta cu alergii si intolerante, de pilda cea la lactoza, ce ii impiedica sa consume lactatele preferate. In acest caz, nu trebuie sa iti faci griji intrucat ai la dispozitie produsele bio de la BioCorner, netratate cu substante chimice si care pot fi consumate chiar si de catre persoanele cu alergii si intolerante.

In acest mod, toata lumea se poate bucura de gustul inconfundabil al lactatelor, fara a fi nevoie sa se confrunte cu neplaceri. In randurile urmatoare vei descoperi ce beneficii aduce laptele bio pe care il gasesti in gama diversificata de produse de la BioCorner.

BioCorner – aliatul unui organism sanatos

Este important sa existe un magazin de unde sa iti faci cumparaturile usor, rapid, dar mai ales, de calitate. In ziua de astazi, multe alimente constituie un pericol pentru sanatate din cauza continutului ridicat de pesticide sau potentiatori de aroma, exceptandu-le pe cele din gama BioCorner.

Poti gasi lapte bio aici, fructe si legume proaspete, dar si alimente de bacanie si chiar produse cosmetice sau destinate curateniei. Le poti alege cu incredere, fiind 100% bio si sigure pentru organismul uman.

Ce beneficii aduce consumul laptelui bio?

● Este bogat in nutrienti

Avand un continut important de vitamine si minerale, inclusiv fosfor, calciu, vitamina D, vitamina A si B12, laptele are un rol important in sanatatea intregului organism, oferind nutrientii de mare necesitate pentru corpul uman.

● Reprezinta o sursa bogata de proteine

Laptele bio contine o cantitate completa de proteine, care contin la randul lor aminoacizi esentiali pentru organism. Proteinele sunt componente mai mult decat esentiale pentru multe dintre functiile vitale ale corpului, inclusiv cresterea si dezvoltarea, reglarea sistemului imunitar si repararea celulara. Consumul de lapte bio este asociat cu diminuarea riscului de pierdere musculara legat de varsta. In esenta, consumul de lapte contribuie la o performanta fizica mai buna la adulti. In plus, este dovedit faptul ca laptele stimuleaza repararea musculaturii la sportivi, accelerand acest proces.

● Sustine sanatatea osoasa

Dintotdeauna consumul de lapte a fost asociat cu oase sanatoase, gratie continutului ridicat de calciu. Totodata, si dintii tai vor cunoaste o imbunatatire considerabila datorita nivelului ridicat de substante nutritive.

● Previne riscul obezitatii

Consumul de lapte bio a fost asociat cu un risc mult mai mic de dezvoltare a obezitatii, in special in randul copiilor cu varste fragede.

● Este un aliment versatil

Fiind un element cu o mare importanta pentru sanatatea organismului, laptele este si foarte versatil. Astfel, acesta poate fi integrat cu usurinta in dieta alimentara, putand fi consumat ca atare, in milkshake-uri sau alte combinatii sanatoase.

Asadar, alege sa consumi produse bio si pune pe primul loc sanatatea ta si a celor dragi, toate acestea la preturi accesibile fiecarui buzunar.

Contact:

Str. George Calinescu nr. 4 (zona Dorobanti)
Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)
0737 556 622
0732 115 617
comenzi@biocorner.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.