Afla cat costa un implant dentar de la Dental Premier, ce tipuri exista si cine are nevoie de ele?

Prospectezi piata implanturilor dentare? Atunci afla cat costa un implant dentar de la Dental Premier. In acest articol, iti vom dezvalui mai mult.

Pentru inceput, vom vorbi despre persoanele care ar beneficia, in primul rand, de un implant dentar. Este vorba de persoanele care au dinti lipsa, fie in totalitate sau doar unul. Asadar, pentru a afla cat costa un implant dentar, trebuie sa dezvoltam ce inseamna acesta. In randurile ce urmeaza, vei afla totul despre implanturile dentare all on 4 sau all on 6, fiind inovative.

Cine ar beneficia de implanturile all on 4 sau all on 6?

Acest tip de implant dentar disponibil in cadrul clinicii stomatologice Dental Premier este recomandat persoanelor care poarta proteza dentara. Asadar, este vorba, in general, de varstnici, insa lipsa totala a dintilor poate aparea si in randul tinerilor, avand in vedere ca poate fi cauzata nu doar din afectiuni medicale, ci si accidente.

Asadar, ce presupune acest tip de implant? Ce inseamna, de exemplu, un implant all on 4? In cazul acestor implanturi, se refera la numarul suruburilor din mandibula sau osul maxilar. Se tine cont, in principal, de sanatatea osului. Daca osul este sanatos, atunci ar fi potrivit un implant all on 4, avand in vedere ca nu ar fi nevoie de stabilitate suplimentara cu inca doua suruburi, cum ar fi in cazul implantului all on 6.

Pe scurt, acest implant iti va oferi un zambet perfect intr-un timp cat mai scurt, deoarece este precum o proteza completa cu toti dintii, doar ca insurubata in os. Asadar, poti spune adio cremelor adezive pentru proteze, care deseori este insuficienta si se dezlipeste, creand disconfort la masticatie si muscatura. Multumita acestui tip de implant, vei putea musca cu incredere din orice si te vei putea bucura de mancarea preferata din nou, fara griji.

Ce presupune procedura?

Este o operatie relativ rapida, avand in vedere ca presupune de un numar limitat de incizii prin care sa se introduca implanturile. Totul este efectuat, bineinteles, cu anestezie. Clinica se mandreste cu aceasta procedura tocmai datorita faptului ca iti ofera un zambet perfect in doar o zi. Asadar, presupune putine vizite in cabinetul stomatologului.

Cat costa un implant dentar?

Depinde de tip, insa clinica pune la dispozitia clientilor diferite oferte avantajoase. La momentul actual, vei putea beneficia de un implant dentar all on 4 sau 6 cu o reducere de 8000 de lei, in cazul in care ai nevoie de ambele arcade. Vei putea beneficia si de alte reduceri de acest tip, in functie de implanturile alese.

Asadar te invitam sa ceri acum o oferta alaturi de un plan de tratament de la clinica stomatologica Dental Premier, pentru a-ti face o idee mai buna de un pret actualizat, corect si ajustat nevoilor tale. In plus, aici vei gasi doar servicii de calitate, avand in vedere ca un numar impresionant de clienti multumiti au fost pacienti la aceasta clinica, ajungand astfel exemple stralucitoare pe care le vei gasi si in pagina oficiala a clinicii.

Asadar, programeaza-te acum!

Contact:
+40742.288.440
contact@dentalpremier.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.