De ce să optezi pentru un scaun de birou ergonomic?Vezi avantajele pe care le oferă

,Tehnologia, pe lângă toate beneficiile bine știute, a adus cu ea și foarte multe oferte de job pe care le poți desfășura de acasă, din fața calculatorului. Lucrurile pe care trebuie să le deții atunci când te angajezi remote sunt: un calculator/laptop, un telefon mobil, un birou și un scaun, nu îți trebuie mai mult de atât.

Este foarte important să alegi un scaun potrivit. De ce? Gândește-te la numărul de ore pe care urmează să le petreci la birou, cred că îți dorești comoditate ca să poți fi eficient, sa dai randament, nu să încerci continuu să îți găsești o poziție comodă. Pe lângă asta, nu ar fi plăcut ca pentru restul zilei tale libere să te confrunți cu dureri de spate. Optează pentru un scaun de birou ergonomic, care să susțină o postură corectă, să te bucuri de un spate sănătos și să lucrezi comod.

Avantajele scaunelor de birou ergonomice

  1. Ziua ta de muncă nu se va încheia cu dureri de spate sau de gât. Pe Stabledesk.ro găsești și scaune de birou ergonomice, cu tetieră. Această tetieră va folosi drept sprijin pentru capul și gâtul tău. Cu ce te ajută asta? Previne, considerabil, durerile cervicale ce pot apărea. Datorită acestui design ergonomic, nu vei mai avea dureri de spate după o zi întreagă de stat în fața laptop-ului sau calculatorului.
  2. Te ajută să îți îmbunătățești postura. Nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu posibilele probleme de sănătate ale spatelui tău. Coloana ta vertebrală va avea o postură firească și nu vei mai fi chinuit de tensiunea muculară
  3. Te vei bucura de o poziție confortabilă. Pe stabledesk.ro găsești scaune ergonomice, din plasă ce permit ca aerul să circule și nu vei resimți o căldură deranjantă. Ele dispun de separator pentru amortizare ce ajută ca presiunea din cauza șederii prelungite să fie ameliorată. Înălțimea și brațele scaunelor sunt reglabile. Te ajută, ca în funcție de orice tip de birou ai avea, coatele tale să fie la 90 de grade atunci când ești așezat.
  4. Un scaun potrivit te ajută să fii mai productiv. Scaunul de birou ergonomic îți va permite să te concentrezi mai bine. Lipsa durerilor și confortul te vor ajuta în îndeplinirea sarcinilor pe care le ai. Având confort, nu vei mai fi nevoit să iei pauze ca să-ți poți întinde mușchii.
  5. Un lucru foarte important este sănătatea. Aceste scaune îți susțin sănătatea pe termen lung. Nu vei avea cum să abordezi o poziție nesănătoasă, astfel că spatele tău va fi protejat pe termen lung și nu va trebui să te îngrijorezi cu eventualele leziuni. În același timp scaunul ergonomic ajută la circulația sângelui.

Alege confortul și sănătatea spatelui tău. Nu lăsa munca de birou să-ți afecteze sănătatea. Un scaun de birou, ergonomic, este soluția perfectă ca tu să fii confortabil și productiv la locul de muncă. În urma achiziționării lor, vei vedea efectele imediate.

Contact:
office@stabledesk.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.