De la cine am acum găzuirea, de ce i-am ales și de ce îi recomand?

*Acest articol nu este unul plătit și prezintă doar părerea mea personală și sinceră!”

Bine v-am regăsit, în articolul de astăzi vrea să vă povestesc de la cine am acum găzduirea și cum am ajuns să îi cunosc.

Cei care mă urmăriți de la început probabil deja știți că inițial am avut blogul pe platforma gratuită blogger, apoi cu ajutorul celor de la webrahost l-am mutat pe domeniu. Acolo a rămas până acum 2 ani când în urma unei probleme l-am mutat provizoriu la gazduireenterprise.ro. Din păcate pachetele oferite de aceștia nu erau suficiente așa că anul trecut m-am revăzut în situația de a avea nevoie de o nouă firmă de hosting.

La fel cum vă recomand și vouă, am început prin a face o listă cu opțiunile pe care le aveam. Mai exact am luat primele rezultate din google care îmi ofereau serviciile dorite și am început să calculez. Inițial nu eram mulțumită de nimic, ba prețurile mi se păreau prea mari, ba serviciile prea puține.

Apoi, la fel ca orice persoană care nu se pricepe, am apelat la ajutorul unui prieten. El mi-a recomandat thc.ro. O firmă românească, cu sediul fix în Craiova. (Culmea că nu știam de ei, deși mă născusem și crescusem acolo :)) ) Am fost un pic reticentă deoarece nu știam nimic despre firmă, dar apoi am zis hai să vedem ce se întâmplă. Acum sincer nu aș mai renunța la ei :).

Desigur, de când am făcut mutarea, am mai întâlnit și câteva mici probleme. Acestea au apărut din cauza mea pentru că știți deja cât îmi place să mă joc pe blog și să stric câte ceva :). De fiecare dată prietenul meu mi-a stat alături și a rezolvat. Pentru că voiam să văd cum este și restul echipei, să nu vă expun o părere subiectivă, zilele trecute când am avut din nou probleme cu Notițele am intrat pe chat. Era ora 23 sau aproape de miezul nopții, chiar în Sâmbăta Mare, dar cineva mi-a răspuns la mesaj în nici 5 minute. Problema a fost rezolvată tot atunci, iar eu am putut să stric din nou ceva :))).

De ce îi recomand?

  • Au suport 24 h din 24, 7 zile din 7. Credeți-mă că au pe cineva acolo la orice oră, deci nu ezitați să îi căutați dacă întâmpinați probleme.
  • Poți plăti prin Paypal. Asta a fost o reală ușurare pentru mine deoarece nu prea îmi place să plătesc sume mari de bani cu cardul. Mereu caut să văd dacă există și opțiunea Paypal.
  • Nu instalează nimic pe site-ul tău, cel puțin nu fără a îți cere permisiunea.
  • Prețurile nu conțin TVA, firma fiind una neplătitoare de TVA, deci sunt mai mici.
  • Au cel mai mic preț pentru domeniile .ro, cel puțin din câte am căutat eu.

Dacă sunteți în căutarea unei firme de găzduire online, nu ezitați să apelați la ajutorul lor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.