Cum sunt balsamurile de la Silan Supreme?

Bine v-am regăsit, dragele mele! În articolul de astăzi vreau să povestesc despre experiența pe care am avut-o cu balsamurile de la Silan Supreme. Dacă mă urmăriți știți că de câteva zile am început să folosesc balsamurile Silan Supreme Elegance și Silan Supreme Glamour. Am vrut să le încerc pe amândouă pentru că îmi place să îmi aleg mereu un favorit din ceea ce încerc.

Înainte de a povesti despre ce mi-a plăcut la fiecare balsam în parte, haideți să vă spun ce mi-a plăcut în general la ele:

🔮 Parfumul este unul rezistent, chiar și după 4 zile parfumul se simte pe haine.

🔮 Un singur capac este suficient pentru a parfuma o mașină de spălat. Eu am mai pus două atunci când am spălat pături pentru o mai bună rezistență.

🔮 Formatul sticlelor le face ușor de utilizat chiar și atunci când vrei să pui cu sticla și nu cu capacul.

🔮 Capacul de la sticle poate fi pus și pe o suprafață dreaptă, el nu cade, fiind foarte stabil.

Acum haideți să aflăm mai multe despre cele două balsamuri pe care le-am testat.

Silan Supreme Glamour

[embed-google-photos-album link=”https://photos.app.goo.gl/6tdP1VVRmiLisEg5A”]

Acest balsam de rufe are un parfum suav, care nu se simte atât de puternic pe haine. El a fost preferat de sora mea mai ales că ei nu îi plac balsamurile foarte puternice. Parfumul este unui dulce, de calitate, care te cucerește de la prima utilizare. Cutia lui este ușor de observat având o culoare puternică care iese rapid în evidență.

Pentru mine, care iubesc balsamurile puternice, acesta m-a făcut să pun cam un căpăcel jumătate în mașina de spălat pentru a îi accentua parfumul. Dacă vă plac balsamurile de rufe care nu au un parfum puternic atunci acesta este cea mai bună alegere.

Eu l-am mai folosit și pentru a parfuma camera. Am pus într-o sticlă cu pulverizator balsam de rufe și apă, apoi am stropit cam la 3 zile perdelele. În felul acesta parfumul s-a păstrat proaspăt în cameră. O sticlă de jumătate de litru este perfectă pentru vreo 10-15 utilizări ceea ce pentru mine este perfect.

Silan Supreme Elegance

[embed-google-photos-album link=”https://photos.app.goo.gl/EVQ1jqqWgABxhgAC7″]

Am adorat acest balsam de rufe încă de la prima deschidere. Are un parfum foarte puternic și dulce, fiind fix ce am eu nevoie. Trebuie să vă mărturisesc că l-am folosit mai multe decât pe celălalt tocmai pentru că parfumul lui m-a cucerit. Îmi aduce aminte de parfumul puternic al zambilelor, chiar dacă aromele nu sunt deloc asemănătoare.

Culoarea sticlei evidențiază eleganța parfumului și rafinamentul acestuia. Pentru mine acest balsam rămâne cea mai bună alegere. Cu toate acestea pe aceasta nu l-am putut folosi pentru stropirea perdelelor deoarece parfumul este mult prea puternic.

Vouă ce varianta vă place mai mult?

P.S. Mai jos aveți mai multe poze realizate cu cele două balsamuri de rufe.

[embed-google-photos-album link=”https://photos.app.goo.gl/2CTVNkoGGHbxYehR7″]

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.