De unde putem cumpăra online piese pentru mașină?

Bine ați revenit, dragele mele cititoare! În articolul de astăzi vreau să ne axăm un pic pe achiziționarea de piese auto. Nu știu de voi, dar mie de multe ori mi se pare dificil să cumpăr piese auto. Cel mai complicat mi se pare să înțeleg ce piese s-ar potrivi la mașină. Așa cum probabil știți deja uneori este mai ieftin să cumperi piese de la alte mașini decât unele originale pentru mașina ta. Eu sunt genul de om care adoră să cumpere la prețuri reduse. Consider că atâta timp cât au nivelul de calitate necesar și sunt potrivite totul este perfect. Totuși cum fac să cumpăr piesele auto de care mașina mea are nevoie?

Pentru cei care nu știți deja eu prefer să cumpăr online. Sunt de părere că este mai accesibil să poți face cumpărăturile la orice oră și apoi să aștepți doar livrarea produsului. În plus comenzile online mă asigură că pot cumpăra produse din întreaga țară fără a fi nevoie să ajung personal acolo. Tocmai de aceea și atunci când vine vorba de achiziționarea de piese auto am optat tot pentru online.

La ce magazin de piese auto am apelat?

Atunci când m-am gândit să apelez la ajutorul internetului am început să caut firme care se ocupă cu comercializarea de piese auto. În felul acesta am găsit acest magazin online cu piese auto și prețuri accesibile. L-am ales pentru că mi se pare foarte ordonat și am considerat că pot găsi rapid piesa de care aveam nevoie. Nu m-am înșelat, chiar și un începător poate găsi piesa sau piesele de care are nevoie. Cel mai important este să știm ce căutăm.

De asemenea la alegerea acestui magazin a contribuit și faptul că pe fiecare pagină de produs sunt menționate și mașinile la care se potrivește piesa. Acest lucru este foarte important mai ales dacă nu căutați o piesă creată special pentru mașina voastră. Mie sincer asta mi se pare o greșeală pentru că în general aceste piese sunt mai scumpe decât cele compatibile cu mașina. În rest ele îndeplinesc cam aceleași funcții și de aceea pot fi înlocuite una cu cealaltă.

La ce piese auto am apelat?

Atunci când am luat mașina am decis că vom transporta multe produse de la Cluj la Craiova și invers. Tocmai de aceea cu prima ocazie am achiziționat și o ladă frigorifică. Problema cu ea, am aflat mai târziu, era că avea nevoie de un adaptor de curent electric. Inițial am căutat așa ceva prin magazine, dar ne-am lovit de prețuri prea mari. Când am văzut că la acest magazin online au produsul atât de mult dorit nu am mai putut rezista tentației și l-am luat. Acum ne bucurăm de o ladă frigorifică perfect funcțională.

În urma unei vizite la un mecanic am aflat că avem nevoie de un nou compresor de aer condiționat. Sincer această veste ne-a lovit foarte tare pentru că nu sunt deloc scumpe. Inițial ne gândeam să nu mai folosim mașina, dar știți și voi cât de greu este în zilele noastre fără o mașină. Așa că am comandat piesa și apoi băieții s-au ocupat de instalarea ei. Acum nu regret această decizie pentru că știu că era necesară, dar și pentru că sunt conștientă că am dat mai puțini bani decât dacă apelam la service.

Atunci când mașina voastră se confruntă cu probleme și trebuie să schimbați anumite piese apelați la magazinele care oferă piese auto. Este o metodă foarte simplă de a vă repara mașina la un cost scăzut.

Dacă vă doriți să apelați la acest magazin online puteți folosi:

  • website-ul: www.landatelier.ro
  • adresa: BUCUREȘTI, SECTOR 2, ȘOSEAUA PANTELIMON, NR 1, LOT 1, CORP DE CLĂDIRE C15, PARTER
  • e-mail: office@landatelier.ro

Voi cum procedați când trebuie să cumpărați piese pentru mașină?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.