Adysim este firmă ce oferă servicii funerare în București. Apelați cu încredere!

Trecere în neființă a unei persoane dragi reprezintă un moment de maximă intensitate emoțională. În această perioadă în care vă încearcă tristețea și durerea vă doriți să petreceți cât mai mult timp alături de familie și să vă ocupați în detaliu de toate formalitățile unei înmormântări. Fiecare dintre noi își dorește să fie activ în pregătirile pentru înmormântare, dar de multe ori epuizarea produsă de un astfel de incident neplăcut ne împiedică să fim 100% prezenți.

Apelează la o firmă de servicii funerare

Sunt multe lucruri care trebuie puse la punct când vine vorba de o înmormântare. Cel mai bine este să apelezi la o firma ce ofera servicii funerare in Bucuresti cum este Adysim. Echipa care activează aici este experimentată și cunoaște îndeaproape toate formalitățile unui astfel de eveniment. Sunt multe tradiții de care trebuie să se țină cont, iar dacă nu le cunoașteți este indicat să apelați la servicii funerare.

Tot ce trebuie achiziționat se află în pachetele pregătite de Adysim. Bugetul de care dispui este și el luat în calcul. Conținutul acestora diferă, dar elementele esențiale sunt disponibile în fiecare pachet, indiferent dacă este economic sau lux. Despre conținut și servicii vezi mai multe pe site.

La Adysim beneficiezi de servicii complete

Se întâmplă uneori ca decesul să se producă în miez de noapte. Alteori se poate ca persoana decedată să nu se afle în incinta locuinței, ci să fie la spital. Tocmai atunci constatăm care este importanța unei firme care oferă servicii funerare. Ei vor lua trupul neînsuflețit de la morgă sau de la domiciliu la orice oră din zi sau din noapte, se vor ocupa de îmbăiere, îmbălsămare și tot ce ține de pregătirea persoanei decedate. În plus, dacă decesul s-a produs în afara țării noastre, Adysim te poate ajuta și cu repatrierea.

Între data decesului și ziua în care corpul va fi înhumat sunt, de regulă, trei zile. Este un timp relativ scurt în care trebuie să te ocupi de anumite lucruri. Constatarea decesului, certificatul de deces și alte acte de care vei avea nevoie pot fi obținute cu ajutorul Adysim. Nu va mai fi nevoie să bați drumul instituțiilor de stat pentru a intra în posesia acestora.

Alături de tine chiar și după înmormântare

Echipa Adysim îți este sprijin chiar și după ce înmormântarea s-a încheiat. După cum bine știi, urmează o perioadă în care vor fi necesare parastase. Serviciile de catering le găsești în același loc. Tot ce este necesar pregătirilor va fi efectuat de echipa de catering. Mâncarea va fi ambalată în siguranță și pregătită pentru a fi oferită pentru sufletul celui trecut în neființă.

Calendarul creștin-ortodox are patru posturi importante de-a lungul întregului an. Dacă parastasul pe care îl organizați se află în postul Crăciunului, spre exemplu, puteți opta pentru pachete de post.  Pentru restul anului sunt disponibile pachete de dulce.

Ultimul lucru pe care îl puteți face pentru persoana raposată este să vă asigurați că înmormântarea decurge cât mai bine. Apelați la Adysim pentru servicii complete.

Date de contact:

info@adysim.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.