KitchenShop – aici ai friteuză cu aer cald și alte aparate cu care să gătești mâncare sănătoasă

Gătitul este o activitatea foarte relaxantă pe care mulți dintre noi o găsim ideală, mai ales în zilele noastre libere. Să prepari mâncare în voia ta pentru întreaga familie sau pentru răsfățul propriu este o reală plăcere! Pentru a te asigura ca ai la îndemână toate ustensilele și device-urile necesare, apelează la KitchenShop – un magazin complet cu produse pentru bucătărie. Aici vei găsi o gamă largă de echipamente și accesorii care să-ți ușureze cu mult munca.

Gătește rapid rețete sănătoase pentru cei dragi

Să gătești sănătos este chiar ușor, asta dacă ai la îndemână ustensilele potrivite. Dacă în casa ta se află un blender sau un storcător, tentația de a prepara smoothie-uri și fresh-uri va fi mult mai mare. Vitaminele și mineralele vor fi mai ușor de asimilat dacă consumăm fructele și legumele într-o stare lichidă.

Dacă vine vorba de mâncarea gătită, nu este un secret că prăjelile ne fac mai mult rău decât bine. Mâncarea de tip fast-food este bogată în grăsimi, tocmai de aceea nu este deloc sănătoasă. Prăjelile dăunează sănătății și o alternativa perfectă este coacerea.

Friteuza cu aer cald nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie. Cu ajutorul acesteia vei putea găti diverse preparate pe care cei dragi le vor aprecia la maxim. Tot ce trebuie să faci este să introduci alimentele în aparat, să selectezi opțiunea de gătire dorită și să te relaxezi. Device-ul va face treaba în locul tău, iar tu te vei bucura de o mâncare sănătoasă, gătită cu o cantitate minimă de grăsime sau chiar fără.

Bucură-te de tot ce îți oferă o friteuza cu aer cald

Achiziționarea unei friteuze cu aer cald, cunoscută și pentru denumirea de air-fryer, stă încă sub semnul întrebării? Descoperă în rândurile următoare ce îți pot oferi friteuzele cu aer cald și convinge-te definitiv că sunt alegerea perfectă pentru bucătăria ta!

  • Simplu de folosit – sunt moderne, dispun de o interfață tactilă cu ajutorul căreia putem seta temperatura, timpul și tipul de gătire, dar și alte opțiuni.
  • Mâncarea gătită este mult mai sănătoasă.
  • Se pot găti o multitudine de rețete.
  • Sunt sigure – dispun de protecție la supraîncălzire și se opresc automat în astfel de cazuri.
  • Sunt compacte – nu ocupă mult spațiu. Comparând cu tigăile, oalele și ustensilele care sunt necesare în mod normal pentru a găti un fel de mâncare, o friteuză cu aer cald este mult mai avantajoasă din punct de vedere al spațiului necesar.
  • Ușor de curățat – componentele în care sunt introduse alimentele se spală la mașina de spălat.
  • Sunt o investiție pe termen lung. Te vei bucura vreme îndelungată de beneficiile unei friteuze cu aer cald, dat fiind faptul că aceste aparate sunt realizate din materiale de înaltă calitate, testate și perfecționate pentru a fi prezente în bucătăria ta muți ani.

Acestea fiind spuse, nu mai ai motive să stai pe gânduri. Accesează site-ul kitchenshop.ro și bucură-te de unele dintre cele mai bune prețuri la friteuze cu aer cald.

KitchenShop îți oferă ustensile de bucătărie și multe altele

Ustensilele de bucătărie sunt un must-have. Pe multe dintre aceste le vei aduna odată cu trecerea timpului, în timp ce te vei perfecționa în arta gastronomiei. Cu toate acestea, sunt unele pe care trebuie să le ai negreșit. Un set profesional de cuțite, o sită cu care să pregătești la abur legumele și câteva linguri de silicon cu care să amesteci, un set de clești care să te ajute să întorci mâncare și poate o spumieră. Pe toate le găsești la KitchenShop.

Ce spui de tigăile în care gătești mâncarea? Pentru a continua pe aceeași linie – a gătitului sănătos – alege tigăi de calitate superioară în care mâncarea nu se lipește chiar dacă nu folosești ulei sau alte grăsimi.

Comandă acum o friteuza cu aer cald pentru bucătăria ta de la KitchenShop. Verifică și ce ustensile ți-ar trebui pentru a-ți completa stocul. Ai de unde alege!  

Date de contact:

office@kitchenshop.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.