Cumparaturi impreuna cu copii

Cu toții știm că doar ce a trecut ziua copiilor și cu ocazia acestui eveniment am reușit să facem câteva cumpărături și pentru poznașii mei nepoți. Deja pentru noi ne găsisem ținute pentru ocaziile în care vom merge la piscină dar pentru ei încă nu găsisem.

Așa că la propunerea mea am intrat pe site-ul http://www.depozituldelenjerie.ro/ ,unde am putut descoperi minunate produse atât pentru fetițe cât și pentru băieței. Pentru nepoata mea am ales modelul

  Costum de baie intreg pentru copii, perfect atat pentru la plaja, cat si pentru la bazin (inot).Compozitie: 80% Poliamida, 20% Elastan.

Deoarece ei i-au plăcut tot timpul culorile roșu și negru și sunt foarte sigură că i se va potrivi de minune.

Iar pentru năzdrăvanul familiei, care nu ne-a lăsat de ales decât ceva care să fie albastru, pentru că mai nou această este culoarea perfectă în rândul bărbaților, sau ceva în genul , am ales

  Slip de baie pentru copii confortabili perfect atat pentru la plaja, cat si pentru la bazin.Compozitie: 80% Poliamida, 20% Elastan.

Bine cred că a optat pentru această culoare și pentru a nu fi nevoit să se asemene cu surioara lui, noi suntem însă mulțumite de alegerile făcute și de faptul că nu mai trebuie să ne facem griji cum că vara ne va găsi total nepregătiți. Voi cum vă veți pregăti mici năzdrăvani pentru sezonul care se apropie?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.