Cum să realizezi un make-up de poveste

Pe lângă ținută și accesorii pentru fiecare dintre noi, mă refer acum la persoanele de sex feminin, este foarte important și make-upul realizat. Dar cu toate acestea fiecare ținută și fiecare eveniment la care participăm ar trebui să aibă propriul machiaj care să îl scoată în evidență.

Acestea erau gândurile mele când am hotărât să mă alătur unor Cursuri de Make-Up , eram cu se spune o începătoare în astfel de cursuri dar totuși îmi doream să învăț cât mai multe, să reușesc să fac cât mai multe machiajuri superbe.

Nu vă gândiți că este genul ală de școală, cum sunt majoritatea, la care profesorul intră în clasă doar ca să termine cât mai repede ora, nu aici chiar se învață , dacă ai nelămuriri poți pune întrebări, nimeni nu o să se ia de tine doar pentru că ai întrebat sau pentru că nu ai înțeles ceva. Se învață tehnici tradiționale, corecții la nivelul feței și chiar repere anatomice.

În prima lună fiecare dintre cursanți va avea șansa să descopere cursul standard, iar mai apoi pas cu pas se va trece la un nivel mai ridicat, se vor oferi chiar și ore extra pentru cei care nu sunt siguri că pot duce la bun sfârșit un anumit tip de machiaj, important este ca fiecare dintre noi să își dorească să devină mai bun și să nu refuze ajutorul. Din acest motiv unii cursanți vor termina mai rapid, iar uni puțin mai târziu, nu uitați însă că scopul pentru care urmați aceste cursuri este să învățați.

După terminarea acestor cursuri se va susține un examen , iar mai apoi puteți alege să vă construiți o carieră în make-up, având deja toate atuurile necesare pentru a reuși. Nimeni nu s-a născut învățat dar cu puțin ajutor și cu puțină voință putem transforma un machiaj simplu în unul de poveste.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.