World Education Fair la Craiova 25.02.2016

Unde se tine World Education Fair in 2016?

Anul acesta cel mai important târg destinat celor care doresc să studieze în afară, World Education Fair, va avea loc și în Craiova în data de 25 februarie 2016 la hotel Ramada Plaza din Craiova. La acest târg vor lua parte cele mai importante universități, colegii și licee internaționale.

Integraledu este cel mai important consultant educațional din România pentru cei care doresc să studieze în străinătate. De aproximativ 8 ani această firmă se ocupă cu consilierea elevilor și a părinților, dar și a tuturor persoanelor interesate de studiul în străinătate.

La World Education Fair veți primi foarte multe informații prețioase legate de tot ce aveți nevoie pentru a studia în străinătate. Cu ajutorul consultanților de la Integraledu veți putea să aflați ce domeniu vi se potrivește cel mai bine și spre ce unitate de învățământ ar fi bine să vă îndreptați.

Ce presupune studierea într-o țară străină?

Atunci când un tânăr se decide să studieze într-o țară din afară trebuie ca familia să țină cont de mai multe detalii, cum ar fi de exemplu cheltuielile necesare pentru bilete de avion, cazare, mâncare, bani de buzunar, numai acestea pot ajunge să fie între 8000 și 12000 euro pe an.

La fel de importante sunt și taxele școlare pentru țări ca Marea Britanie sau ca Scoția taxele pot fi acoperite cu ajutorul unor împrumuturi acordate de stat. În Olanda în schimb taxele pot fi acoperite cu ajutorul unui împrumut.

Începând cu anul acesta și cei care doresc să facă studiile post-universitae în Marea Britanie vor putea apela la împrumuturile acordate de Guvernul Britanic și de Departamentul de Business Inovation, valoarea maximă pe care o poate avea un astfel de împrumut este de 10000 de lire sterline.

Mulți tineri își doresc să aplice la o universitate din afară și tocmai de aceea are loc acest târg, trebuie menționat faptul că el este singurul de acest gen organizat în țara noastră. Înainte de a ajunge în Craiova Universitățile se vor opri și în București, în acest weekend, și în Constanța.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.