Baterii pentru aplicatii stationare

Bateriile utilizate pentru electroalimentarea de rezerva sunt extreme de utile, intrucat, la ora actuala, inca depindem de ele pentru solutionarea problemelor de alimentare si de protectie a diverselor echipamente. Un sistem de backup electric deficitar poate fi un obstacol de nedorit in calea alimentarii sigure si neintrerupte, el necesitand sa fie 100% apt si functional atunci cand este cazul. Chiar si cand unul dintre acumulatori sufera un defect minor, problema se poate extinde si la ceilalti acumulatori din sir. Din acest motiv, bateria trebuie sa se bucure de o monitorizare atenta, in timp real.

Compania noastra, SC SORGETI SRL, are statutul de unic importator de baterii stationare de tipul VRLA-AGM, marca Leoch. Aplicatiile acestora sunt evidente in ceea ce priveste atat sistemele tampon, cat si sistemele ciclice. Pe scurt, primele se refera la sursele de energie de rezerva, eficienta lor fiind una de netagaduit in cazul intreruperii curentului UPS. In plus, ele mai sunt de folos si pentru centralele hidro si termo-electrice, central nucleare, aplicatii eoliene si solare, pentru sistemele care se ocupa de controlul traficului feroviar, aerian si auto, pentru diverse sistemele de securitate, pentru aparatura care inregistreaza un consum ridicat de energie electrica, la instalatii de iluminare si semnalizare si multe altele. Am amintit si de sistemele ciclice. Acestea reprezinta surse directe de energie si au rolul de a asigura functionarea masinilor de curatenie, a masinilor de golf, jucarii, echipamente pentru persoanele suferind de handicap locomotor, in telecomunicatii, la echipamente audio si video, precum si diferite aparate portabile etc.

Printre beneficiile oferite de acumulatoare stationare Sorgeti, se mai enumera si faptul ca acestea sunt eco-friendly, respectand mediul inconjurator. Deasemenea, au o durata de viata mai extinsa, chiar de pana la 15 ani, inclusiv in utilizarea ciclica, ofera o buna protectie contra scurtcircuitelor, necesita timp redus pentru intretinere, se caracterizeaza printr-un curent de incarcare care are valori foarte mici, fiind susceptibil de auto-descarcare de doar pana la 3%. Pentru a efectua un test de baterie, firma noastra pune la dispozitia clientilor interesati si redresoare de inalta calitate, care sunt capabile de a monitoriza si inregistra in mod eficient mai multi parametri, ca de pilda curentul si tensiunea.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.