www.mutamobila.ro ne-a ajutat cu mutarea!

Până în urmă cu câteva săptămâni am locuit cu socrii mei așa am decis alături de soțul meu atunci când ne-am căsătorit. Pe atunci era problemă cu banii și în plus ne era greu să ne mutăm undeva departe. Acum însă s-a ivit ocazia de a ne cumpăra o casă fix în aceea zonă, spre norocul nostru au sosit și bănuții și așa am decis că este timpul să ne mutăm la casa noastră. Oricum familia se va mări în curând și aveam nevoie de ma mult spațiu. Socrii nu au vrut să ne lase să plecăm cu mâna goală așa că ne-au oferit mai multe piese de mobilier. Așa am ajuns noi să avem nevoie de www.mutamobila.ro, o firmă care oferă ajutor în mutarea mobilei de la o locație la alta.

De ce am optat pentru www.mutamobila.ro? servicii-mutari-persoane-fizice

În primul rând pentru că mobila era foarte grea și chiar dacă urma să o aducem la câteva străzi distanță tot nu avea cine să o care până acolo. Poate dacă exista o mașină era mai simplu, dar plimbatul cu mobila în mână nu ne ajuta. Socrii erau în vârstă și oricât ar fi vrut nu puteau căra mobila, eu nu pot așa că am decis să apelăm la o firmă de mutări mobilă.

Un prieten de familie ne-a recomandat www.mutamobila.ro pentru că au fost singura firmă care l-a putut ajuta într-un timp foarte scurt să mute mobila atunci când proprietarul casei în care locuia cu chirie l-a dat afară. În plus i-a mai recomandat pentru grija pe care o au pentru produsele pe care le primesc. Cum nu prea avem alte soluții am mers pe mâna lui și se pare că nu am greșit.

De ce ne-au plăcut cei de la www.mutamobila.ro? servicii-mutare-relocare-firme

  • pentru că ne-au pus la dispoziție un camion care să ne ducă mobila direct la noi acasă.
  • ne-au oferit și servicii de ambalare a mobilei în colete, pe deasupra atunci când am adus-o la noua casă ne-au pus-o în așa fel încât să o putem ambala simplu și rapid.
  • pe toată perioadă mutării mobilei au umblat cu grijă și atenție cu aceasta. Pe deasupra ne-au oferit posibilitatea de a pune piesele fragile în cutii separate pentru a nu păți nimic pe drum.
  • deoarece răspund foarte repede la telefon și oferă răspunsuri la toate întrebările. Cum eram la început nici nu știam că ei vor veni și vor ambala mobila.

Vă recomand cu încredere această firmă pentru că transportă produsele în cel mai scurt timp cu putință la noua adresă. Pe deasupra la ei veți întâlni înțelegere și ajutor. www.mutamobila.ro vă poate fi de ajutor fie că sunteți persoană fizică sau juridică. De asemenea cu ajutorul vehiculelor utilitare vor putea să vă ajute și cu transportul mobilei grea.

Dacă v-am convins intrați pe site și cereți-le o ofertă de preț fie prin intermediul formularului online fie cu ajutorul numărului de telefon disponibil pe site. Un operator vă va prelua în cel mai scurt timp și vă va ajuta să aflați toate detaliile legate de mutarea mobilei.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.