Unde gasim genti dama ieftine si de calitate

Magazinele online sunt cele mai vizitate magazine in ultima perioada. Sunt foarte multe magazine, dar e foarte greu sa ne alegem un magazin de unde putem comanda cu incredere.

Acum cu cateva luni inainte  vroiam sa imi comand o geanta dama pentru sezonul rece. Am gasit mai multe magazine online de genti dama, insa am descoperit un site cu modele foarte frumoase. Magazinul online se numeste Zebras.ro .  Aici sunt foarte multe modele de genti dama din piele naturala si piele ecologica. poseta-de-umar-model-rotund-culoarea-bronzului-piele-ecologica-elma-diana&co-1

Deoarece erau mult prea multe genti care imi placeau, era foarte greu sa aleg doar una. Mi-a placut o geanta shopper, dar si o geanta de mana mi-a tras cu ochiul, pana la urma am ales o geanta de umar. Mi-a luat foarte mult timp pana am ales o geanta pe care sa o comand. Evident motivul era ca imi placeau foarte multe modele de genti.

Pana la urma mi-am comandat o geanta de umar din piele ecologica, o geanta bleumarin mi-am ales pentru acest sezon. M-am gandit ca o geanta bleumarin se poate asorta la diferite tinute, este versatila.

A doua zi dupa ce am facut comanda, mi-a sosit geanta aleasa. Inca de cand am deschis coletul am ramas surprinsa, geanta arata exact ca si in imagine. Dimensiunea ei era cea mentionata in descriere, iar culoarea nu diferea din cele din imagini. geanta-dreptunghiulara-roz-piele-ecologica-amelia-1

Au trecut deja doua luni, iar geanta se comporta foarte bine. Nu si-a pierdut forma initiala, desi trebuie sa precizez ca am foarte multe lucruri in geanta. Geanta nu se murdareste, pielea nu s-a zgariat deloc. Sunt foarte multumita , ma bucur ca am ales acest magazin online de genti dama. Cu siguranta de aici voi mai comanda genti. Pentru cadourile de Craciun nu am sa uit acest magazin online de genti. Recomand tuturor femeilor care sunt in cautarea unei genti dama.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.