Sa aflam totul despre www.braco-ventilatoare.ro/pompe-submersibile!

După destul de mult timp și mai ales cu mai multe eforturi fizice și financiare, am reușit să termin de construit casa cea nouă. Totuși pentru a mă putea muta în ea mai am să îmi asigur și apa potabilă. Un motiv ce m-a dus pe www.braco-ventilatoare.ro/pompe-submersibile  de unde să îmi aleg o pompă submersibilă.

De la o idee la un rezultat de succes! 

Iată încă o sarcină destul de grea pentru mine, cea care nu cunosc nimic despre acest domeniu. O sarcină grea și pentru faptul că am construit casa pe un teren înalt, iar puțul de apă este așezat într-o vâlcea. Există o diferență mare de nivel între mansarda vilei și pânza de apă din puț. Cum la mansardă există o baie și o bucătărie micuță, am nevoie ca apa potabilă să urce și până aici.

Cum sunt o ființă destul de norocoasă sper să pot rezolva foarte bine și această alimentare cu apă curentă. Mi-am adus aminte că pentru firma la care lucram, cu ceva timp în urmă a fost nevoie de realizarea unei ventilații tehnologice. Cu acea ocazie s-a apelat la www.braco-ventilatoare.ro/pompe-submersibile, iar eu am aflat că ei au la comercializare și pompe submersibile foarte puternice.

Se pare că nu m-am înșelat. Am intrat pe site și am văzut că pentru cineva care a avut deja o pompă pentru instalația de alimentare cu apă problema este foarte simplă. Va achiziționa o pompă cu cel puțin parametrii celei vechi. Cum la mine nu este această situație, mă voi ghida după cele trei sfaturi găsite pe site.

Sfaturi atunci când vrei să achiziționezi o pompă submersibilă de la http://www.braco-ventilatoare.ro/pompe-submersibile! 

  • Primul sfat este acela de a calcula distanța de la luciul apei până la înălțimea la care se află baia din mansardă. Nu va fi nicio problemă cu calculul acesta.
  • Al doilea sfat găsit este legat de calculul debitului necesar. Pentru aceasta voi număra robineții ce urmează a fi alimentați și voi înmulți cu debitul necesar pentru fiecare. Nu este greu nici acest calcul având în vedere că înainte de fiecare consumator meseriașul mi-a pus și un robinet de serviciu.
  • Cel de-al treilea sfat găsit se referă la diametrul puțului. La alegerea tipului de pompă trebuie să fiu atentă ca diametrul puțului să fie mai mare decât diametrul pompei. Recomandarea celor de pe branco-ventilatoare.ro fiind ca între pereții pompei și pereții puțului să existe o distanță de minim 2,5 cm.

Din sfaturile acestea am înțeles că parametrii importanți pentru alegerea unei pompe sunt presiunea și debitul. Dacă  vei alege o pompă de presiune mai mică apa nu va urca până la înălțimea maximă. Iar dacă nu vei avea asigurat debitul, apa nu va ajunge pentru toți consumatorii din rețea.

Braco MES Srl vă oferă pompe submersibile performante cu debite de până la 400 l/min(puțuri 4”), și chiar până la 1300l/min(puțuri 6”). Ele pot asigura serviciu continuu și presiuni până la 240mCA. Alimentarea lor se poate face atât la 230 V, cât și la 400 V.

Respectând cu strictețe sfaturile primite de la www.braco-ventilatoare.ro/pompe-submersibile am reușit să aleg dimensiunile corecte pentru noua mea pompă submersibilă necesară funcționării instalației de apă potabilă.

Aveți nevoie de apă pentru irigații, de apă în scop industrial sau pentru alimentarea cu apă potabilă intrați și vedeți toate ofertele lor de pompe submersibile pe braco-ventilatoare.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.