Care sunt modelele de genti ale acestei toamne

Toamna aceasta, designerii au dat unda verde la numeroase modele de genti, asa incat veti avea o larga varietate de produse expuse pe rafturile magazinelor. In primul rand, nu va fi usor sa selectati o singura poseta, deoarece cu siguranta veti gasi o diversitate mare de genti pentru femei fabricate de branduri cu renume in lumea modei.

Gentile din piele croco / sarpe – nota de distintie de care ai nevoie!

Print-urile de inspiratie crocodil sau piele de sarpe sunt in continuare in trenduri. Vei reusi sa afisezi un stil office in tendinte, daca vei asorta tinutelor tale la locul de munca, o geanta de mana sau de umar cu imprimeu de reptila. Optand pentru o geanta cu manere scurte, veti avea certitudinea ca nu faceti nicio greseala de stil.

Genti supra-dimensionate, de umar sau de mana – pentru un look dinamic, modern. O femeie indrazneata nu se va sfii sa mizeze pe o geanta de dimensiuni mai mari, unde are spatiu din belsug pentru depozitarea lucrurilor necesare, suficient de incapatoare inclusiv pentru un mini-laptop. 

Posete tip sac   – nu ezitati sa accesorizati vestimentatia de toamna-iarna cu o astfel de poseta, conturand un aer boem, chic, stilat.

Genti in stil barcuta. Acestea sunt extrem de versatile, mai ales daca optati pentru modele pe negru, pentru un aer mai clasic.

Gentile cu blanita. Acestea sunt in mare voga la ora actuala, asa ca daca sunteti o fashionista convinsa, trebuie sa aveti o astfel de geanta in garderoba proprie.

In ceea ce priveste tendintele pentru barbati in acest sezon, daca sunteti in cautarea unor genti de firma, un accesoriu inspirat ar putea fi o geanta neagra tip postas   de la Armani Jeans sau de la Trussardi Jeans.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.