Roi de albine la pachet cu matca !

Albinele, sunt sigură că le cunoașteți cu toții. Aceste mici viețuitoare nu dor că ne oferă mierea, ele sunt foarte importante și pentru plante și flori. Încă de mică am fost interesată de viața lor, chiar dacă eram foarte speriată de bondari. Mi se părea foarte interesant cum toate albinele lucrează împreună și ”slujesc matca”. Efectiv matca este total dependentă de restul adminelor, mai ales că ea nu se poate hrăni singură. De asemenea mi se părea foarte interesnt și rolul bondarilor în toată povestea. Acum, când am mai crescut, am decis să văd cu proprii mei ochi ce înseamnă să ai o familie de albine. Știu că acest lucru presupune ceva efort, dar sunt sigură că voi putea reuși. Primul pas pe care trebuie să îl fac este să achiziționez un roi de albine la pachet cu matca.

Da, știu probabil mulți dintre voi v-ați gândit că este mai ușor să prind albine. Cu toate acestea lucrurile nu sunt așa de simple. În principal familia de albine este să se formeze când acestea sunt tinere, în acest fel câștigurile vor fi mai multe. De asemenea trebuie avut în vedere necesitatea unei mătci. Fără aceasta nu se poate crea o adevărată familie. Chiar dacă este mai scump aceasta este cea mai simplă soluție.

Cum poți avea propriul roi de albine la pachet cu matca? 

Acest lucru este foarte simplu: îl cumperi. Acum apare însă cea mai mare problemă: de unde? Nu este foarte ușor să găsești o firmă al cărei randament să fie unul foarte bun. Pentru ca totul să decurgă bine ai nevoie de o firmă recomandată de cât mai multe persoane. Astăzi vreau să îți prezint o firmă ale cărei rezultate sunt recunoscute internațional. Tocmai de aceea este foarte important ca atunci când ai nevoie de un roi de albine la pachet cu matca să apelezi la Apis Donau.

Ei sunt cei care fac tot posibilul pentru ca pachetul achiziționat să fie pe placul tău. De asemenea ei fac tot posibilul ca albinele și matca pe care o vei cumpăra să fie de cea mai bună calitate. Nu este foarte ușor să oferi astfel de produse, mai ales că ele sunt foarte sensibile.

De ce să optezi pentru roi de albine la pachet cu matca de la Apis Donau? 

  • Pentru că îți oferă 1,5 kg de albine tinere. În acest fel vei putea fi siguri că matca va da roade și veți avea de câștigat din investiția făcutp.
  • Deoarece vă oferă la alegere o matcă. Astfel veți putea alege rasa care credeți că vi se potrivește mai bine. De asemenea la fiecare tip de matcă este specificată și rasa de trântori cu care s-a împerecheat. În acest fel veți ști mai multe despre familia de albine cumpărată.
  • De asemenea este foarte important și faptul că cei de la Apis Donau îți prezintă toți pași prin care trec albinele înainte de ajunge la tine.
  • Tot de la ei poți afla mai multe despre îngrijirea mătcilor, dar și informații despre albine.

Dacă și voi vă doriți propria familie de albine Apis Donau este cea mai bună alegere.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.