Este timpul pentru cumpărăturile de primăvară!

Salutare, dragele mele cititoare. Pentru că deja vestitorii primăverii și-au făcut apariția prin curți m-am gândit că este cel mai bun moment pentru câteva modificări. Așa cum deja știți iubesc să cumpăr diverse produse și să schimb „aerul” casei în care locuiesc. Anul acesta mi-am propus să achiziționez mai multe decorațiuni interioare, care nu doar să îmi schimbe casa ci să mă și ajute atunci când vreau să fac poze. Astfel am ajuns și pe site-ul levol, aici am ocazia de a vedea și cumpăra cele mai frumoase decorațiuni. Pe câteva dintre ele vi le voi prezenta mai jos.

Decorațiuni pentru living

levol.ro

Una din cele mai importante achiziții pe care vreau să o fac lunile acestea este cumpărarea unui cuier. Mereu când ajung acasă las geaca pe unde găsesc loc și mai apoi trebuie să stau câteva minute ca să dau de ea. Un cuier m-ar scăpa de această problemă și în plus ar atrage și atenția oaspeților care decid să mă viziteze.

Pe site-ul celor de la levol.ro am găsit cuierul de mai sus. M-a atras în principal decorul lui, dar și faptul că poate fi pus foarte simplu pe orice perete liber. Un astfel de cuier nu ocupă mult spațiu și ne asigură o utilitate ridicată. Datorită panoului de cârlige atractiv eu consider că acest suport poate fi folosit și pentru a lăsa cheile. În felul acesta nu le vom mai pierde, ci le vom avea la îndemână.

Decorațiuni pentru dormitor

levol

Pentru dormitor m-aș axa spre categoria de veioze și lămpi a celor de la levol. Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc să citesc seara și pentru a nu îi deranja pe ceilalți chiar mi-ar prinde bine o astfel de veioză. În plus trebuie să vă mărturisesc că de multe ori nu pot adormi dacă nu este o lumină aprinsă, deci chiar consideră că un astfel de produs m-ar ajuta.

Eu m-am oprit asupra veiozei de mai sus. Aceasta are un model superb, care schimbă complet aspectul camerei. Vorbim despre o veioză cu model tradițional, parcă desprinsă din filmele și basmele cu prințese și regi. În plus trebuie să recunosc că m-a cucerit faptul că poate fi ansamblată în doar 5 minute, ceea ce înseamnă că nu vom avea foarte mult de pierdut.

Decorațiuni pentru baie

levol

Nici baia nu a ieșit de pe lista mea. Anul acesta mi-am propus să achiziționez un set pentru baie, în felul acesta voi putea organiza mai bine baia. Setul de mai sus conține un dozator pentru săpun, o savonieră, un suport pentru periuțele de dinți, dar și un pahar. Toate produsele sunt din ceramică, având un decor inedit. Acum în funcție de cum arată baia voastră vă puteți orienta spre modelul de mai sus sau din contră să alegeți altul. În ambele cazuri veți câștiga produse de calitate.

De ce am ales Levol?

În primul rând pentru că oferă posibilitatea de a deschide coletul la primire. Din păcate în zilele noastre sunt tot mai puține site-uri care oferă astfel de servicii. Nu spun că nu aș avea încredere în ei, dar fiind produse fragile mai bine să previi, decât să stai după să faci retur.

Mai apoi m-au atras produsele de pe site, este aproape imposibil să le reziști, mai ales că vorbim despre decorațiuni interioare care nu se demodează. De asemenea nici prețurile nu sunt foarte mari, din contră mi se par foarte accesibile, mai ales dacă ne dorim produse de calitate.

Un alt aspect care mi-a plăcut foarte mult sunt citatele sau ghicitorile care apar la fiecare categorie. Pur și simplu mi se par foarte drăguțe și interesante, făcând cumpărăturile și mai captivante.

Voi ce părere aveți despre aceste produse? Voi ce produse ați cumpăra?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.