3 Cărți de beletristică pe care vreau să le citesc!

Anul acesta nu am reușit din păcate să citesc foarte mult, din păcate timpul meu liber este foarte scurt. Cu toate acestea mi-am propus ca luna aceasta să citesc mai mult. Tocmai de aceea pe lista mea de dorințe au ajuns 3 carti beletristica. O parte din ele le-am văzut la alte prietene, o parte m-au atras datorită descrierii lor. Toate aceste cărți au fost alese de pe un site pe care am ajuns să îl ador. Numele lui este Cărți Beletristică și ne oferă un număr foarte mare de cărți pe care chiar se merită să le citim. Tocmai de aceea vă recomand să intrați pe site-ul lor și să aflați toate cărțile pe care le puteți achiziționa.

Bird Box. Orbeste – Josh Malerman

Bird Box - carti beletristica

Dacă aveți cel puțin un blogger în lista de prieteni atunci sigur ați văzut cel puțin o postare despre această carte. Tocmai acesta a fost și motivul pentru care a ajuns pe lista mea de dorințe. Inițial când am auzit despre ea nu credeam că mi se potrivește, după ce am citit mai multe recenzii mi-am dat seama că ar putea fi o carte chiar bună și că merită să o caut. Am ales carti-beletristica.ro pentru ca aici pretul ei este sub 50 lei, ceea ce mi se pare foarte super.

Tatuatorul de la Auschwitz – Heather Morris. Traducere de Luana Schidu

Tatuatorul de la Auschwitz  carti beletristica

După ce am descoperit Carți Beletristică am început să caut păreri ale altor bloggeri despre acest site. Am făcut asta deoarece mereu vreau să aflu părerile celorlați despre un site înainte de a plasa o comandă. Astfel am aflat și despre existența cărții de mai sus. Trebuie să vă mărturisesc că deja căutasem pe site-ul lor cărți despre Holocaus, evrei, dar nu mă gândisem să caut și despre Auschwitz. Povestea pe mine m-a captivat, chiar nu am mai citit o carte scrisă din perspectiva celor care au fost obligați să tatueze alți evrei. Nu o să vă spun mai multe acum, ci după ce reușesc să o cumpăr și citesc.

Pisicile Razboinice. Noua profetie. Cartea a XI-a: Amurg – Erin Hunter

Pisicile Razboinice Carti Beletristica

Cred că nu mai este o surpriză faptul că sunt îndrăgostită de seria Pisicile Războinice. Am fost foarte mirată când am descoperit că și cei de la Cărți Beletristică au astfel de volume și chiar spre bucuria mea au volumul 11, fix volumul la care am rămas acum ceva timp. Chiar sunt curioasă cum va continua povestea și ce se va întâmpla cu tinerii războinici.

Ce părere aveți despre toate aceste cărți? Pe voi care vă atrag?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.