Modele frumoase de rochii de seara pe www.ralta.ro

Pentru că suntem în plin sezon al nunților și botezurilor azi m-am gândit să vă prezint un site pe care l-am descoperit recent. Numele lui este Ralta și la el am văzut cele mai frumoase modele de rochii de seara. Prețurile sunt foarte accesibile și tocmai de aceea mă gândesc să îmi îmbogățesc garderoba măcar cu două produse. Astfel de rochii nu se învechesc și pot fi purtate la mai multe evenimente. Vorbim despre rochii de calitate care se așează foarte bine pe corp.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest site este că afișează mărimile direct pe prima pagină. În felul acesta este mai ușor să descoperi rochiile care sunt disponibile la mărimea de care ai nevoie. Pentru mine acest factor este foarte important deoarece nu m-aș putea îndrăgosti de un model și apoi să descopăr că nu îl pot lua. Din contră aș avea șansa de a face o comparație între rochiile care mi se potrivesc.

Cel mai important aspect atunci când faci astfel de achiziții este modelul. Cam orice am face tot la el ne întoarcem. De ce? Pentru că este foarte important modul în care rochia se așează pe corpul nostru, dar și modul în care ea ne scoate în evidență frumusețea corpului. Astăzi vă prezint două modele de rochii de seară care pe mine m-au cucerit.

Rochie cambrata din dantela de culoare albastru inchis

Mereu mi-a plăcut modul în care dantela se așează pe corp. Tocmai de aceea nu am putut rezista tentației de a adăuga rochia de seară de mai sus pe lista mea de dorințe. De această dată trebuie să recunosc că nu doar modelul m-a atras la ea, ci și culoarea. Îmi place această nuanță de albastru, care se îndreaptă puțin spre mov.

În plus modelul de mai sus scoate în evidență atât silueta cât și decolteul, ceea ce o face perfectă pentru o seară de vis. Dacă vă place modelul, dar nu vă atrage culoarea trebuie să menționez că există mai multe versiuni ale acestei rochii. Tocmai de aceea este mai bine să verificați direct pe site-ul lor produsele disponibile, doar în felul acesta veți fi sigure că nu ați ratat vreunul.

Rochie din voal cu strasuri

A doua rochiță care m-a atras este cea de mai sus. Îmi place foarte mult faptul că este realizată din voal ceea ce o face perfectă și pentru serile călduroase de vară. În plus culoarea este foarte bine aleasă deoarece scoate în evidență tenul. Modelul cu pietricele m-a făcut să îmi doresc să încerc această rochie. Mereu am fost atrasă de modul în care rochiile de seară cu pietricele strălucesc în momentul în care razele de lumină pică asupra lor.

Fiind o rochie de seară lungă obligatoriu trebuie să o asortăm cu o pereche de pantofi cu toc. Partea cea mai druguță este că mereu vom descoperi câte o pereche de pantofi care să se potrivească cu ea. Tot ce am mai avea de făcut este să găsim o gentuță, dar sunt sigură că nici aici nu vom avea probleme.

Voi ce părere aveți despre aceste modele? Cum alegeți voi rochiile de seară și ce site-uri recomandați?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.