Diamond Painting – Goblen cu Diamante

Acum ceva timp am descoperi Diamon Painting. Pe atunci mă plictiseam și căutam diverse metode de relaxare. Mi s-au părut foarte interesante așa că mi-am cumpărat unul de pe Ebay. Mai apoi am văzut cât de liniștitor este să lucrezi la un astfel de produs așa că mi-am cumpărat mai multe. Încă nu am reușit să le termin pe toate, dar plănuiesc ca în viitorul apropiat să îmi cumpăr altele.

Există două tipuri de goblene cu diamant:

  • complete
  • parțiale

Eu, personal, le ador pe cele complete deoarece modelul se vede mai bine atunci când întreaga planșetă este plină cu biluțe. Cele parțiale sunt mai potrivite mai ales dacă există și portretul unei persoane pe ele. În felul acesta fețele vor fi printate, iar restul peisajului completat cu mici diamante.

Cum se realizează un goblen cu diamante?

Goblenul va veni cu o folie transparentă deasupra lui. Această folie se îndepărtează doar pe porțiunea pe care urmează să lucrăm. Atunci când comandăm pentru prima oară un goblen este foarte important să vedem dacă vine și cu ustensile. Mai exact ar trebui să avem o tăviță pe care să punem diamantele și o pensulă cu care să le luăm.

Primul pas pentru a începe să lucrăm la goblen este așezarea unei cantități mici de biluțe pe tăviță, trebuie să ne uităm ca măcar o parte din ele să fie în poziția corectă. Mai apoi pensula o băgăm în micuța bucată de lipici, chestia roză pătrată. Cu pensula vom lua bucăți mici de biluțe și le vom așeza pe foaia de lucru. În unul din colțuri va fi menționată relația dintre culori și numerele sau semnele de pe goblen.

Mai sus puteți vedea cum arată un coblen parțial terminat. A fost primul pe care l-am realizat și pe atunci nu știam să mă uit pe ce suprafață urmează să fie completat. Cel mai frumos este ca la terminarea unui astfel de proiect să adăugăm goblenul într-o ramă și să îl păstrăm. De câte ori razele de lumină vor cătea asupra lui micuțele diamante vor străluci.

Alte goblene realizate de mine:

Vezi această postare pe Instagram

In sfarsit goblenul este gata. Puteti vedea in video cum arata acesta. Link: https://goo.gl/WzoDZH #notiteleionelei #banggood #neworder #goblen #diamondpainting

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@notiteleionelei) pe

Vezi această postare pe Instagram

Putina distractie 🤩 #notiteleionelei #goblencudiamante #diamondpainting #flower

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@notiteleionelei) pe

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.