Ce ne oferă cei de la Shop Einstal?

Atunci când stai cu părinții nu prea ai grija problemelor. Ei se ocupă de toate problemele și tu nu prea îți faci griji. De exemplu, când eram la facultate în Craiova nu prea aveam treabă cu problemele. Mi se întâmpla uneori ca dimineața, când mă trezeam, să fie rece în cameră semn că centrala are probleme sau să nu am apă caldă, dar nu îmi făceam griji. Până seara, când eu reveneam acasă, problemele erau aproape dispărute.

În momentul de față, făcând facultatea în Cluj, lucrurile s-au complicat. Dintr-o dată problemele nu se mai rezolvau în mod „miraculos” până seara. Mai exact dacă aveam o problemă cu instalația de apă atunci ea se rezolva fix în momentul în care chemam persoană autorizată. Nu spun că asta ar fi un lucru rău, dar uneori prețul accesoriilor era mult mai mare decât piețul pieței.

Cum mi-am rezolvat problemele cu ajutorul Shop Einstal ?

Cred că știți și voi cum este viața de student, banii nu sunt mereu suficienți și de aceea de multe ori preferăm să facem diverse economii. Asta nu înseamnă în niciun caz că vom apela la produse de proastă calitate, din contră vom alege produse de calitate la prețuri mai atractive. Eu de exemplu am învățat în felul acesta să apelez la Shop Einstal de câte ori întâmpin o problemă tehnică care presupune înlocuirea unui produs sau a unei piese.

Am apelat la ei pentru prima oară atunci când am avut nevoie de suporturi pentru calorifere. Propietarii țineau caloriferele pe ceva suporturi improvizate care nu inspirau încredere mai ales că erau din plastic. Așa că am ales să le achiziționez eu. În oraș nu reușisem să găsesc ceva accesibil, iar când le-am văzut online am fost foarte mulțumită. Iubesc să cumpăr online, iar dacă prețul cu tot cu transportul ajunge mai ieftin decât prețul din magazinele clasice atunci este bine.

Ce alte produse mai pot fi cumpărate de pe Shop Einstal?

Boilere – Acestea joacă un rol foarte important mai ales dacă nu vreți să folosiți centrala pentru a încălzi apă. De exemplu eu am preferat să îmi pun un boiler în baia de la etajul unde locuiesc, pentru că mai mereu centrala se golea de apă fix când făceam duș. În felul acesta mă puteam asigura mereu că am apă caldă și că mă pot bucura de mai multe ore de răsfăț.

Centrale termice – Cei de la Shop Einstal ne oferă o gamă variată de centrale. Mai exact dacă ne dorim de exemplu o centrală pe lemne atunci cu siguranță la ei trebuie să apelăm. Știu că probabil mulți dintre voi ați prefera o centrală pe gaz, dar eu prefer să aud iarna lemnele troznind în sobă. Pur și simplu acest sunet mă plimbă prin trecut.

Sisteme panouri solare – Într-o lume în care oamenii încep să pună un accent tot mai mare pe protecția mediului înconjurător sistemele solare reprezintă un adevărat beneficiu. Știu că investiția este una destul de mare, dar beneficiile vor fi și mai mari o dată cu trecerea timpului. Doar gândiți-vă cum ați putea folosi energia furnizată de aceste panouri solare.

Voi la cine apelați atunci când ceva se strică în casă?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.