3 cadouri pe care sa le daruiesti iubitei tale de 8 Martie

Primavara incepe cu sarbatorirea femeilor, iar daca nu ai ales inca darul potrivit pentru sotia ta, iti prezint in cele ce urmeaza cateva idei de cadouri care mai mult ca sigur o vor face sa simta iubirea ta.

Initial, Ziua Femeii a avut drept scop celebrarea realizarilor doamnelor si domnisoarelor din punct de vedere social, politic si economic, dar probabil ca nu acestea sunt motivele care te indeamna sa ii arati cat de mult o pretuiesti.

Ii faci un dar pentru ca e alaturi de tine chiar si atunci cand meriti mai putin, pentru ca poti sa ii impartasesti grijile si greselile tale fara sa fii judecat sau condamnat, pentru ca te incurajeaza sa iti indeplinesti visurile si chiar daca nu vei reusi, in ochii ei vei fi la fel de special.

Indiferent ce cumperi, pentru iubita ta conteaza mai mult ca te-ai gandit la ea, asa ca fii bland cu tine daca nu reusesti sa cumperi exact ce ti-ai dorit.

 

Husa de protectie pentru telefonul mobil

Folosim mai toti huse de protectie si asta dintr-un motiv practic: vrem sa fim sigur ca telefonul e in stare functionala si dupa ce l-am scapat pe jos.

Daca sotia ta e norocoasa posesoare a unui iPhone 11, poti sa ii cumperi huse iPhone 11 de la REDMobile. 

Opteaza pentru o husa de silicon si ii faci astfel un cadou deopotriva elegant si rezistent. Ambaleaz-o in hartie colorata, lipeste pe ea o fundita si aseaz-o pe noptiera in asa fel incat sa fie primul lucru pe care il vede cand se trezeste dimineata. Alaturi de cadou, pune si un buchet cu flori de primavara. 

 

O iesire in oras

Fa o rezervare intr-un local din orasul vostru. Poate e localul in care ati avut prima intalnire, in care i-ai spus pentru prima data cat de importanta e pentru tine sau pur si simplu restaurantul in care va simtiti atat de bine impreuna.

Face bine sa petreceti din cand in cand o seara in doi departe de agitatia lumii, dar si de confortul propriei locuinte.

Mai important decat locul in care va aflati e sa va simtit bine unul in compania celuilalt, sa radeti, sa aveti discutii constructive. Nu lasa iesirea sa treaca pe langa voi, sa fie doar o seara in care mancati ceva bun, ci transform-o intr-un prilej de a intari legatura dintre voi.

O rezervare la un centru spa

Indiferent daca faci rezervare doar pentru ea sau daca veti petrece ziua impruna, o zi la spa se traduce prin relaxare cu “r” mare. Scapati de incordare, iar calmul de acolo va poate aduce perspective noi asupra unor dileme existentiale.

In mijlocul sedintei de masaj te trezesti cu revelatia ca viata ta e frumosa fix asa cum e si te intrebi de ce ti-ai pierdut vremea ingrijorandu-te aiurea.

Deci, ziua de 8 Martie poate sa vina linistita. Si, daca e prea tarziu sa rezervi ceva pentru data de 8, fii sigur ca gestul va fi la fel de bine primit si in 9, 10, 11 sau oricand gasesti liber in locul dorit.

Daca ai ramas la prima varianta, si esti hotarat sa ii cumperi o husa pentru telefon si un buchet de flori, intra pe www.redmobile.ro si alege modelele preferate de huse iPhone 11.

Tu cum iti surprinzi iubita de 8 Martie?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.