Recomandări filme: Glass

Pentru că mai devreme v-am recomandat un serial, acum vin și cu recomandarea unui film. Sincer eu l-am văzut zilele trecute la televizor și mi-a plăcut foarte mult. În general nu sunt fana filmelor psihologice, dar le ador pe cele cu super-eroi. Filmul acesta avea de toate și dramă și acțiune și iubire.

Numele filmului este Glass și prezintă acțiunile întreprinse de trei persoane care consideră că au puteri supranaturale:

  • David Dunn este un agent de pază care poate vedea diverse amintiri ale celor pe care îi atinge. De asemenea este dotat cu o super forță care îi permite chiar să treacă prin uși de fier. Singura lui teamă este apa.
  • Kevin Wendell Crumb este o persoană cu 24 de personalități. În copilărie a fost maltratat de mama sa și de atunci și-a dezvoltat și o parte întunecată pe care o numește „bestia”. El este unul din personajele malefice ale seriei.
  • Elijah, un copil care se născuse cu o minte genială, dar cu niște oase fragile. Orice fel de lovitură îi putea rupe oasele în bucățele mici.

Povestea începe prin prezentarea acțiunilor întreprinse de David pentru a găsi 4 fete răpite de Kevin. Acesta își folosește toate puterile pentru a îl găsi pe făptaș și pentru a îl pedepsi. Pe urmele lui se află și poliția care îl consideră un adevărat pericol pentru societate.

În urma unei lupte atât David cât și Kevin ajung într-un spital de psihiatrie foarte bine păzit. Acolo se află și Elijah. Psihologul încearcă în permanență să îi convingă că puterile lor sunt doar rodul minții lor, dar oare acesta este adevărul?

Dacă vă doriți să vă bucurați de un film de acțiune, la care să așteptați cu sufletul la gură finalul atunci trebuie să îl urmăriți. Puteți să îl vedeți direct online tradus dacă nu vă doriți să așteptați apariția lui la televizor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.